A te választási körzetedben lehetséges ellenzéki győzelem, ha elég sokan választják a "taktikai szavazást"?
A mi körzetünkben sajnos nem valószínű, mert ahhoz az összes többi jelölt szavazóinak össze kellene fognia. :(
De remélem, hogy amelyik körzetekben kisebb a különbség, ott az emberek a józan eszükre hallgatnak.
Nálatok mi a helyzet?
Segítség:
#Túrórudi2:
Nem hirdetés, mondjuk inkább egy lehetőségről való tájékoztatásnak. :)
#2:
Az ellenzékiek meg ezt pont fordítva látják.
Nekem is van gerincem, és vannak elveim. Pl. hogy az egészségügy és az oktatás előrébb való a focimániánál, meg hogy az EU-s pénzeket arra kell költeni, amire kaptuk, meg hogy a közbeszerzéseket tisztességesen kellene intézni, meg ilyen "apróságok"...
#3:
Pedig a valóságban minden korosztályban vannak DK-sok, hiába hihetetlen számodra.
A keresett név pedig "Gyurcsány" - ha én nem szidalmaztam a kérdésben Orbánt vagy bárki mást, akkor te se tedd. Nem kulturált.
#4:
Sajnálom. :(
#5:
Igen, országos szinten valóban győzni fog sajnos. (Kivéve, ha valami csoda történik. :D)
De nagyon nem mindegy, mekkora lesz a többségük.
#6 és 8:
Úgy legyen. :)
#9:
Ezt nem is tudtam, köszi az infót. :)
#10:
Nem csak baloldal van ám. Bár lehet, hogy a ti körzetetekben igen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!