Akik a Jobbikra szavaznak azok úgy gondolják, hogy a Simicska oligarchák majd tisztességesebbek lesznek a fidesz oligarcháknál?
Mi lesz a különbség?
Én csak annyit látok, hogy oligarchiaváltást szeretnének.
Mitől lesz jobb az országnak, hogy Mészáros Lőrincek és Habony Árpádok helyett majd Simicska Lajosok veszik át az irányítást és ők fogják tolni a saját propagandagépezeteiket.
A Jobbik tv (n1tv) ugyanolyan részrehajló már most, mint a kormánymédia(m1,echo tv stb.), csak ők nem a kormányt hanem a jobbikot ajnározzák. Az Index,Magyar Nemzet és a többi Simicska propagandalap ugyanazon az alja színvonalon vannak, mint az Origó,Magyar Idők stb.
Semmi különbséget nem látok.
"Hát nem tudom...Nekem Szürke Farkas Vona se jön be, de ezen nem fogunk összeveszni.:-) "
Itt gondolom arra célzol hogy mint mindig most is pert nyert a Jobbik a szokásos fidesz mocskolódások után.
Aki ezentúl is a fideszre szavaz, úgy gondolja meg fognak változni, 1 éven belül 3 kórház is fog épülni, új technológiák eljárások lesznek ide telepítve, hirtelen keresek annyit fogok keresni mint nyugaton?
Én tudod mit szeretnék? Hogy a mocsok szemétláda elhúzzon a g****e és hátha egy másik valaki lelkiismeretesebb lesz, ha csak a felét lopja el annak mint orbánt, de cserébe javul az ország helyzete, akkor bánom is én, viszont jelenleg keményen lehúznak több millió dolgozót.
"LOL. Csak nem te is Simicskától kapod a fizetésedet?:D Ahogy elnézem, azt nem tagadta Gáborka, hogy az a bizonyos videó ( https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=f2ze6aDhJeA ) valódi. Nehéz is lett volna.:D Teljesen mellékes, hogy "tiszteletbeli tag" vagy sem."
Ezek szerint a Magyar Bíróságok Simicska kezében vannak?
Hogy akarja Orbán megvédeni az országot amikor még a bíróságot sem tudja működő képesen tartani?
Egy jogerős perről beszélünk, a lilnkelt videód vagy nem valódi vagy meg kéne vele jelenned a bíróságon állampolgári kötelességedet megtartva és nem visszatartani a "bizonyítékot". Nem vagyok jogász de nem úgy van valahogy hogy a bizonyíték visszatartása már magában törvénysértő?
Sosem fogom megérteni, hogy akik ilyen nagy hévvel utálják a Fideszt, hogy tudják közben a pontosan ugyanarra a politikára épülő Jobbikot az egekbe emelni.
Kicsit szektásan gondolkodnak itt egyesek.
"Egy jogerős perről beszélünk, a lilnkelt videód vagy nem valódi vagy meg kéne vele jelenned a bíróságon állampolgári kötelességedet megtartva és nem visszatartani a "bizonyítékot". "
Legalább ne hirdetnéd a sötétségedet.:D A Jobbik egyetlen mondatba kötött bele: hogy Vona tiszteletbeli tag. Nem abba, hogy a videó valótlan.:D
"akik uniós zászlókat égetnek... "
No azt nagyon helyesen teszik. Kár hogy nem az egész tetves uniót égetik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!