A Jobbik a mostani helyzetében hány egyénit nyerhet reálisan a 106-ból?
Szerintem az utolsó pillanatban koordinálások lesznek, ott ahol van esély az ellenzéknek.
Én amúgy a közvélemény kutatásoknak nem hiszek, hisz a fideszes cégek mivel ezért fizetik, a Fideszt hozzák ki győztesnek.
Ami szerintem biztos Jobbikos lesz:
Borsodban szinte az összes választókerület, még a hagyományosan baloldali Miskolc és Tiszaújváros is.
Heves 1 (Eger)
Heve 2 (Gyöngyös)
JNSZ 2 (Jászberény)
JNSZ 3 (Hatvan)
JNSZ 4 (Törökszentmiklós)
Szabolcs 1
Szabolcs 2
Tehát kb. 12 kerület biztosan Jobbikos lesz.
Esélyes lehet:
Békés 1 (Békéscsaba)
Somogy 2 (Barcs)
Fejér 5 (Sárbogárd)
Fejér 4 (Dunaújváros)
Zala 3 (Nagykanizsa)
" A 9-es produkált ugyan egy hosszú listát, de a körzetekben végzett kutatások alapján, mind Ríg Lajos, mid Vona nagyon csúnyán le van maradva. (Elvileg ez a kettő lenne még papíron esélyes. Képzelem, mi lehet akkor a többivel.) Szóval ez nem reális, hanem álmodozós lista. "
Rig Lajos körzete: [link]
Vona Gábor körzete: [link]
Egy fenét álmodozós lista kedves fidesznyik agitátor.
"Ne haragudj, de mi a halal ez a "taktikaiszavazas" oldal? Miféle elismert kutatócég vagy ki áll mögötte? Én is bármikor nyithatok egy oldalt, amire feltöltök kamuadatokat, amik nekem tetszenek..."
Na mert a Századvég, Nézőpont fideszes felmérései annyira hiteles, menj és nyalogasd a fityisz ánuszát, másra nem vagy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!