Na, de mi van, ha a Magyar Kétfarkú Kutya Párt nyeri a választásokat?
Figyelt kérdés
Tudom, h nem sok esély van rá, de felkerültek a választási listára, szóval játsszunk el a gondolattal :)2018. márc. 17. 23:25
11/21 anonim válasza:
Szerintem ők se nagyon tudnának köpni ,nyelni se.... :D
12/21 anonim válasza:
Kevesebb pénz fog eltűnni, nem épül fölösleges stadion többé, és nem vesz fel az ország magas kamatú szovjet hiteleket. Ja és az örökélet, ingyen sör, és wifi sem kutya!
13/21 anonim válasza:
És Erzsébet az Erzsébeteké lesz!
14/21 A kérdező kommentje:
11/13, ez az! Pont erre gondoltam én is! :)
2018. márc. 18. 09:12
15/21 anonim válasza:
Pont ez az, jelen ellenzék mellett simán bekerülnek a parlamentbe. A többi párt agyérgörcsöt fog kapni, de még is érdemlik. Kap egy jó kis tükröt a mai politikai "elit
16/21 anonim válasza:
Halálra fogjuk röhögni a parlamenti közvetítéseket.
17/21 anonim válasza:
16 ami nem is ártana annyi sírás után
18/21 anonim válasza:
1% ot eléri akkor a kampányra felvett pénzt (a pénzed) megtartja! Ha nyer a választáson akkor meg kormányoz 😂 (sok jóra ne számítsunk)
19/21 anonim válasza:
Szerintem ők maguk is meglepődnének. Viszont a Fidesztől csak jobbat tudnának nyújtani.
20/21 anonim válasza:
Ha nyernének kétharmadot is szerintem az egész ország hetekig az utcákon fetrengene boldogságában. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!