Mi volt a baj a Gyurcsány-kormánnyal?
Nem az elvakult szidalmazásokat várom, hanem az objektív tényeket.
Mivel fiatal vagyok, akkor még nem foglalkoztam politikával. Az őszödi beszéd számomra egy őszinte beszéd volt, amit a politikában értékelni kellene.
Videók, tények, infók és emlékezetek alapján úgy gondolom, hogy a Gyurcsány-kormány sokkal inkább alapult demokrácián, mint a mai Orbán-kormány, ami a legtöbb diktatórikus elemeket felhasználja (ellenségkép, félelemkeltés, statisztikák hamisítása, intézmények államosítása -> NAV, MNB, ÁSZ, Ügyészség, köztársasági elnök stb.), persze az sem volt százas. A 2008-as világválság pedig az Orbán-kormányt és darabokra szaggatná, hazugsága pedig Viktornak is volt már elegendő. Más, hogy ő ezt még nem mondta így ki.
De azért várok véleményeket és gondolatokat, hogy mi is volt a Gyurcsány időszakkal a legnagyobb probléma, hogy ma ennyire utálják őt.
A mai liberalizmus sajnos köszönőviszonyban sincs azzal, amit a klasszikus liberalizmus jelentett, ezért lett mára szitokszó.
Amúgy meg:
19 éves vagy. "emlékezetek alapján GONDOLOD, hogy a Gy. kormány sokkal inkább alapult demokrácián,mint....".
Miről beszélünk? 2005-06-ban kezdted az általános iskolát.
12-es! Matek helyett alátámasztott érveket várnék.
Mivel régebben olvastam róla, így azok megmaradhatnak az ember emlékezeteiben. A független intézmények élén nem MSZP-sek álltak.
Akkor jobban kellene olvasmányokat választanod, szerintem. Az Amerikai Népszava vagy mi nem jó forrás, ha tényeket szeretnél. Elég a szerzőiket megnézni.
A független bíróságok élén is ülnek még ma is MSZP-sek. Egyelőre ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!