Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Karácsony Gergely felszámolná...

Karácsony Gergely felszámolná a jogállamiságot - ATV-Egyenes beszéde?

Figyelt kérdés

[link]

Döbbenetes nyilatkozatot tett március 15-én Karácsony Gergely az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje arról beszélt, hogy ha megszerzi a parlamenti többséget, akkor azonnal felfüggeszti a demokráciát. Mit lehet erre mondani?

#Karæcsony az ATV-ben
2018. márc. 16. 20:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem sziszeg senki, de ami igaz az igaz.
2018. márc. 17. 09:26
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
Orbán tákolmánya inlegitim.
2018. márc. 17. 09:27
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
: illegitim.
2018. márc. 17. 09:29
 14/19 anonim ***** válasza:
72%

"Karácsony az alaptörvényt eltörölné gyakorlatilag, ez az országot anarchiába, káoszba süllyesztené! Ilyet a Fidesz sose csinált. Ha nem értesz hozzá, inkább maradj csöndben"

Várj azt az alaptörvényt, amiben a Fidesz elvette a nyugdíjat, és hozzájárulásként tüntette fel. Vagyis a törvény szerint a nyugdíj bármikor elvehető.

Arra én se esküdnék fel.

2018. márc. 17. 09:30
 15/19 anonim ***** válasza:
58%
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval.
2018. márc. 17. 09:33
 16/19 A kérdező kommentje:

Gyerekek, hogy is mondjam, hmm...amiről beszéltek, még alsó hangon is azt mutatja, hogy képben sem vagytok. Szerintem nektek nem kellene magyarázni a szoci bizit.

Tessék, hogy valami fogalmatok legyen a dologról:

[link]

2018. márc. 17. 11:17
 17/19 anonim ***** válasza:
58%
Mi is olvastuk, még az is lehet hogy hamarabb mint te.
2018. márc. 17. 11:22
 18/19 anonim ***** válasza:
58%
Még az is lehet hogy értjük is, sőt az is hogy te nem.
2018. márc. 17. 11:41
 19/19 A kérdező kommentje:
Nos a felszólalásaitok alapján inkább az látszik, hogy nem. Ha tudnád, mit is jelent az alaptörvény, és az eltörlése milyen következményekkel járna, le se írnád a baromságaidat. Egyébként az alaptörvény szabályozza az államadósság kezelését is. Tudod, amely ha 2002-ben már lett volna, akkor a szocik nem tudtak volna hitelből osztogatni, bedöntve az országot. Mit gondolsz, miért csípi a csőrüket annyira? Mert még ha nyernének is, már nem tudnak osztogatni! Meg fosztogatni. Ellenben az alaptörvény eltörlése a te minden jogodtól megfosztana azonnal, a rendőr úgy visz el, ahogy akar, hisz a törvény az alaptörvényre épül, neked semmi jogod nincs többé.
2018. márc. 17. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!