Akik Orbán és a Fidesz ellen vannak, mik a konkrét problémái velük?
Sok helyen olvasni fidesz-gyűlölőket de egy konkrétumot nem láttam még, hogy mi a bajuk a jelenlegi kormánnyal.
- rengeteg munkahely van, bárki tud dolgozni aki akar és a béremeléseknek köszönhetően igenis már tisztességesen meg lehet élni még nem egyetemi végzettséggel is!
- a közbiztonság az egyik legjobb Európában a migránsellenes politikának köszönhetően.
És még sorolhatnám sokáig.
Elsősorban a gyűlöletkeltő propagandájukkal és kommunikációjukkal van bajom, de sorolhatnék még hosszasan tényszerű konkrétumokat, ha szeretnéd. Itt van pl. a demokrácia-indexünk gyengülése.
Elég konkrét voltam?
Szeretném tudni, hogy mire költi az állam azt a pénzt amit tőlem vonnak le. Nem jogos a kérés, hogy az adófizetők kapjanak betekintést abba, hogy ki milyen összegért és milyen feltételekkel végez állami beruházásokat ?
A közérdek magasabb rendű mint xy cég üzleti magánérdeke. Aki nem tudja átlátható módon végezni az állami beruházásokat dolgozzon az üzleti szférában.
"Joggal nem akarnak beengedni illegális bevándorlókat. Nézd meg milyen állapotok uralkodnak Bécsben."
Amúgy tényleg... Jönnek a migráncsok és megeszik a munkát, tesó.
Mátészalka > Bécs
Tudod te, hogy mire utaltam a válaszomban csak kellemetlen erről beszélni. A titkosított tao pénzek és közbeszerzések a kiperelt iratok amiket bírósági ítélet ellenére sem ismerhet meg a közvélemény. Hol van a demokrácia ha az állam apparátus nem hajlandó végrehajtani a független magyar bíróság döntését ?
Egy demokráciában ezek mind nyilvános adatok.
" Fenntartani a rendőrséget, az egészségügyet stb amik a te életed könnyítik meg. "
Igen, ezért halnak meg a páciensek több órás várakozás után a "sürgősségin"...mert pl kicsit sincs orvoshiány. Rendőrség :DDD Azok is inkább trafiznak, minthogy elfognák, akiket kéne... Lépjél már ki a narancsos ködből kis zombi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!