Melyik pártra szavazzak nyolcadikán ha maximálisan piac párti vagyok?
Magyarországon SAJNOS nincs piac párti párt ami be fog jutni a Parlamentbe. Ha lenne, én is rájuk szavaznék.
Keress egyéb szempontokat mai alapján x-elsz...
"Legyél piac párti de azt is vedd figyelembe hogy az összes be akarja engedni a retkes migránsokat,kivéve a fidesz.Szóval ha nem akarod őket is eltartani a cigókon kívül,akkor értelmes ember rájuk szavaz."
Mi hülyék meg reménykedünk benne, hogy a fideszes agymosás nem teljesen sikeres, sajnos elég ha pár százezer ilyen becsapható ember van, mint ez a válaszoló. Azért is baj ez, mert ez azt a visszajelzést adja, hogy a sorosozás, migránsozás, gyűlölködés működik, és tovább fogják csinálni, még durvábban mert mindig lesz egy tájékozatlan réteg, akit pár óriásplakáttal meg lehet etetni. Szoktam nézni néha a HírTV-n a Frontvonalat, ott mindig megszólaltatják az egyes választókerületek lakóit, és rengetegszer hallani, hogy, "hát itt mindenki beengedné a migráncsokat csak a fidesz nem jobbik, emeszpé az a hogyishívják az legyen más párt meg mindegyik aztán ezér szavazok a fideszre mert ők nem" és ez a réteg ez bizony eldöntheti a választásokat.
Engem az rémít meg, hogyha holnaptól azt kezdené el mondani a Fidesz sajtógépezete, hogy mindenki, aki nem Fidesz szavazó az a nemzet ellensége, és jobb lenne nélkülük, vajon hány gyilkosságot követnének el az ilyen felheccelt agymosottak? Még belegondolni is ijesztő.
ma 15:43 A Fidesz mellé, kész felüdülés lenne a migráns.
Ki a piacpárti? Szerintem, csak akkor derül ki, ha tényleg hatalomra kerülne bármelyik.
Teljesen más, mit mond és, ha tényleges hatalma lesz egy pártnak, mit tesz.
#12 en ilyen mocskos liberalis vagyok, raadasul semmit nem ero egyetemista (mentem volna inkabb tetofedonek, 40 kilos lanykent) = migrancs simogato, tudod engem nem hat meg a propaganda, a felelemkeltes, az alliccsukmegsorost mer' neki megy a falnak
De hagyjuk is, en simogatom a migransokat, te meg simogasd az Orban fotot a vitrinben
Jelenleg az ellenzék reális célja az hogy a Fidesz kétharmadot elkerülje, a Fidesz többség megakadályozása már álomszerű lenne, az pedig (szerintem) teljesen esélytelen hogy ne a Fidesz kapja a legtöbb szavazatot (sajnos). Ha így gondolkodunk, listán mindegy kire szavazol (csak jusson be, tehát olyat válassz aki el fogja érni a küszöböt), egyéniben pedig a kerületedben legesélyesebb ellenzéki jelöltre szavazz. Ha Jobbikos, akkor Jobbikos, ha DK-s, akkor DK-s, mindegy, csak ne fideszes legyen, minden egyes fideszes megnyert egyéni körzettel eggyel több fideszes gombnyomogató kerül a parlamentbe. És ha kellően sok kerül ilyenből a parlamentbe, akkor kész a kétharmad, amit a kérdésedből ítélve el akarsz kerülni.
Hogy ki a legesélyesebb ellenzéki jelölt? [link] itt tudsz tájékozódni.
Mivel úgy se arra szavazzunk ki legyen kormányon, mert sajnos úgy is a fidesz nyer, ezért egyetlen amit tehetsz, hogy megnézed ki az esélyes ellenzéki nálatok, és rá szavazol. Listán meg az LMP-re.
Itt van lebontva kerületekre:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!