Reálisan mennyi az esélye az ellenzéknek egy 0-100-as skálán, hogy közösen legyőzze a Fideszt egy hónap múlva? És miért gondolod?
11:
Igen, valamilyen kutatásban volt.
Mi a gimis osztálytársakkal, akik régi jó barátaim és mai napig tartjuk a kapcsolatot néhányan, mind a Jobbikra szavaztunk '14-ben is és ahogy beszélgettünk róla, mind oda került hogy szívesen szavaznánk összellenzéki jelöltre, jöjjön akármilyen pártból. Most akkor én meg a saját környezetemből jövő példákat vonatkoztassam át az egész országra?
Amúgy 24 éves vagyok, igen, fiatal.
12: Azt hiszem Török Gábor elemzésben olvastam valahol. Megpróbálom megtalálni a 60%-ot. De te is ugyanígy a saját forrásodat idetehetnéd.
14: Szerintem el van túlozva ez az egyezség-dolog, már megfogalmazásban is. Pl a Jobbik mondhatná azt Budapest nagy részén, hogy nem egy konkrét jelölt javára lép vissza (DK-s, Momentumos, stb), hanem csak annyit kellene mondaniuk, hogy "A legerősebb ellenzéki jelölt javára". És ennyi.
Meg pont ezt mondom, hogy nem egyezségre gondolok, megállapodásra, tárgyalásra, hanem hogy egyoldalúan lépnek vissza. (Akár a Jobbik javára, akár a Jobbik mások javára.) Tehát viszonzás nélkül. Ez a két dolog (1. "legerősebb ellenzéki jelölt javára" - 2. Nincs egyezkedés, tárgyalás) máris sokkal eladhatóbbá tenné a dolgot. És most nem elnökségi tagokról, vagy párttagokról, hardcore Jobbikosokról beszélek, hanem a szimpatizánsokról, akik a szavazatok nagy részét adják minden pártnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!