Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Reálisan mennyi az esélye az...

Reálisan mennyi az esélye az ellenzéknek egy 0-100-as skálán, hogy közösen legyőzze a Fideszt egy hónap múlva? És miért gondolod?

Figyelt kérdés

2018. márc. 11. 12:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9. Persze-persze.. 😁 Naiv és fiatal tinédzser vagy.... Látszik.... Amúgy ezeket a hajmeresztő baromságokat neked ki mondja?! A közvéleménykutatók.?! Hagyjad már magad. Hiába kampányolsz. Az én környezetemben lévő radikálisok ugyan a büdös életben nem fognak a baloldalra szavazni. Nem a közvéleménykutatásokea kell alapozni, majd meglátod április 8-án, hogyha a Jobbik visszalép, a saját szavazói megbüntetik.
2018. márc. 11. 16:23
 12/20 A kérdező kommentje:
Hát az utolsóval egyet kell értsek. Ha egy balos és egy narancsos jelölt között kéne válasszak, én is utóbbit választanám. Amúgypedig ferdítés, amit mondasz, minden 5.jobbikos szavazna át balos rá és minden 4. balos a jobbikosra. Ez nem 60%, hanem 20 és 25%.
2018. márc. 11. 16:30
 13/20 A kérdező kommentje:
balosra
2018. márc. 11. 16:31
 14/20 anonim ***** válasza:
Sőt, mondok durvábbat. A Kétfarkú kutyapártra előbb szavaznék, mint egy ilyen összefogásra. Még a viccpárt is elfogadhatóbb lenne számomra, ha ez megtörténne. De erre nem fog sor kerülni, van ismerősöm 3 is a jobbikos tagságban. Szerencsére az elnökség ezt abszolút nem támogatja. Legalábbis most még nem. De amint lesz ilyen egyezség, már több tag is jelezte, hogy kilép.
2018. márc. 11. 16:50
 15/20 anonim ***** válasza:

11:

Igen, valamilyen kutatásban volt.

Mi a gimis osztálytársakkal, akik régi jó barátaim és mai napig tartjuk a kapcsolatot néhányan, mind a Jobbikra szavaztunk '14-ben is és ahogy beszélgettünk róla, mind oda került hogy szívesen szavaznánk összellenzéki jelöltre, jöjjön akármilyen pártból. Most akkor én meg a saját környezetemből jövő példákat vonatkoztassam át az egész országra?

Amúgy 24 éves vagyok, igen, fiatal.

12: Azt hiszem Török Gábor elemzésben olvastam valahol. Megpróbálom megtalálni a 60%-ot. De te is ugyanígy a saját forrásodat idetehetnéd.

14: Szerintem el van túlozva ez az egyezség-dolog, már megfogalmazásban is. Pl a Jobbik mondhatná azt Budapest nagy részén, hogy nem egy konkrét jelölt javára lép vissza (DK-s, Momentumos, stb), hanem csak annyit kellene mondaniuk, hogy "A legerősebb ellenzéki jelölt javára". És ennyi.

Meg pont ezt mondom, hogy nem egyezségre gondolok, megállapodásra, tárgyalásra, hanem hogy egyoldalúan lépnek vissza. (Akár a Jobbik javára, akár a Jobbik mások javára.) Tehát viszonzás nélkül. Ez a két dolog (1. "legerősebb ellenzéki jelölt javára" - 2. Nincs egyezkedés, tárgyalás) máris sokkal eladhatóbbá tenné a dolgot. És most nem elnökségi tagokról, vagy párttagokról, hardcore Jobbikosokról beszélek, hanem a szimpatizánsokról, akik a szavazatok nagy részét adják minden pártnak.

2018. márc. 11. 19:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Pontosan nulla. Ahhoz ugyanis mutatni kellene valamit, márpedig az ellenzék a civakodáson kívül nem tud mutatni semmit. Liberalizmussal, genderizmussal, sunnyogással, migránssimogatással itt nem lehet választást nyerni.
2018. márc. 11. 20:52
 17/20 A kérdező kommentje:
15. Álmodozol.Egy ilyen összefogás csak a fideszes szavazatok számát növelné. De nem vitázok veled én sem, mert nagyban elrugaszkodtál a valóságtól. Jóéjt.
2018. márc. 12. 06:20
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem beszélve arról, hogy a matek sem az erősséged... Ideje lenne, ha felébrednél téli álmodból.
2018. márc. 12. 06:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Nagyjából közel a nullához. Múltkori hódmezővásárhelyi szavazásnál is csak azért sikerült, mert összefogott az összes párt, de ezt országos szinten nem tudják meglépni, az összes saját magának akarja a hatalmat. Valamint a legtöbb csak munkát szeretne 4 évre
2018. márc. 12. 11:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Meg a hódmezővásárhelyi szavazásnál is csak azért sikerült, mert más háta mögé bújtak. De ettől nem lesz kolbászból a kerítés.
2018. márc. 12. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!