Ti kire szavaztok és miért?
Mi az, hogy a fidesz a legkisebb rossz? Nem tették tönkre a független sajtót, nem vásárolták fel Mészároson keresztül a fél országot? Nem tették tönkre az oktatást és az egészségügyet? Nem az ő propagandandahíreiket nézik a szegények (M1, TV2), mert más csatornát nem fognak?
Dehogynem! Nem véletlen, hogy Orbán senkivel sem mer kiállni vitázni. Melyik országban van még ilyen? Abból áll a politikájuk, hogy másokról álhíreket terjesztenek, és megpróbálnak lejáratni mindenkit aki ez útjukba kerül. Eközben az oktatás, egészségügy és szegénység helyett, csak migránsoznak meg Sorosoznak, ez nem politika. Ez egy South Park epizód maximum. Legkisebb rossznak nevezni a fideszt nagy tájékozatlanságra vall!
Nem kérdés, hogy ők győznek, csak az hogy mennyivel. Én egyik pártért sem rajongom, de amit a fidesz csinál, és amiket hazudik, azzal az országot hosszútávon teljesen elvágja, rövidtávon még EU-s pénzekből behazudik sok mindent, de már látszik is, hogy a környező országok lehagynak minket ( https://www.youtube.com/watch?v=uWZkUdiThNc).
Ezért A FIDESZ A LEGNAGYOBB ROSSZ. A legkisebb rossz, hogy megpróbáljuk minél inkább visszaszorítani. Én személy szerint senkinek nem adnék teljhatalmat, 2/3 ide vagy oda. Itt rendszerváltás kell!
Ezért én a legesélyesebb ellenzékire szavazok a kerületemben, listán meg az LMP-re, mert ők azok akik ellenzékben legalább bármit is letettek az asztalra (Elios-ügy).
"Viszont a jobbikal meg az a baj,hogy egy rasszista párt :/ sőt azt is kijelentette,hogy az iszlám Magyarország utolsó reménysége.."
akkor ezt most elemezd ki magadnak, légyszíves...
Jobbik.
Tetszik, amiket a jobbikos településeken látok. Országos szinten ugyanez nagyon jó lenne. Itt az ideje valaki újnak probálkozni.
Oda nem illők mindenhol vannak, mint ahogyan sok rágalom is terjed. Úgy a Jobbikról, mint a többi pártról.
Nem tetszik amit látok. Nem tetszik hogy nincs közbiztonság, nincs eü, az oktatás is egy kalap fos. Tovább már ne menjek. Ideje megpróbálnia másnak. Lehet itt fröcsögni, ez a valóság. Rájuk fogok szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!