Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kit választanátok, Karácsony...

Kit választanátok, Karácsony Gergelyt, vagy Szél Bernadettet?

Figyelt kérdés
Miért?

#Karácsony vs. Szél
2018. márc. 5. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Szélt..
2018. márc. 5. 19:35
 12/16 anonim ***** válasza:
3%
Vona Gábort
2018. márc. 5. 19:44
 13/16 anonim ***** válasza:
33%
Nekem mindegy, akinek nagyobb esélye lenne eltakarítani a maffiakormányt.
2018. márc. 5. 19:59
 14/16 anonim ***** válasza:

Jó kérdés...

Szél Bernadett:

-XXI. századi politikus, Karácsony még a XX. századot akarja megreformálni (pl. hogy összeállt az MSzP-vel az nekem nagyon nem szimpatikus lépés)

-az LMP centristább az MSzP-PM-nél

-Szél Bernadett legalább AKAR miniszterelnök lenni (emlékszetek mikor Karácsony azt mondta hogy "f.a.szom hogy hagytam magam rábeszélni"?). Karácsony Gergely ilyen mosolygós fickó, de nem egy kompetitív személyiség. Lehet szeretni vagy nem szeretni Orbánt meg Gyurcsányt, de ők mindketten nagyon kompetitív személyiségek, és ezért sikerült választást nyerniük.

Ami Szél Bernadettben nem tetszik hogy kezdi tolni a genderista szöveget. Nem radikálisan, de néha elejt egy-egy ilyen mondatot. Egy időben tényleg gondolkodtam hogy az LMP-re kellene szavaznom, de amikor megláttam a programjukban a "női kvóta" szót, akkor meggondoltam magam.

Összességében még e kettő közül így is Szél Bernadettre szavaznék.

2018. márc. 5. 20:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem mai lány már Bernadett de azért egy körre lehet hogy jó lenne.

A fiúktól irtózom.... :DDDD

2018. márc. 6. 09:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Egyiket seXD
2018. ápr. 5. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!