Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek a Momentum bejut...

Szerintetek a Momentum bejut a parlamentbe?

Figyelt kérdés
Vagyis: Szerintetek fog-e Fekete-Győr "zsúrpubi" András hesszelni a parlamentben?

2018. febr. 27. 23:36
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Maximum valaki(k)nek a hátán.

Esetleg ha látogatóként jegyet vesz!

2018. febr. 28. 00:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy sok esélyük van rá, ha csak valamilyen formában nem tudnak "hozzácsapódni" valakihez. Az olimpiai palyazat elleni aláírásgyűjtés óta, nem sokat "izmosodtak".
2018. febr. 28. 00:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem jut be.
2018. febr. 28. 04:04
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Reméljük nem, rossz vicc lenne. Az eddigi teljesítményük és úgy egyáltalán a hozzáállásuk nulla.
2018. febr. 28. 06:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem. Olimpia népszavazásos aláírás óta nem nagyon tudnak semmi érdemlegeset felmutatni, még mindig úgy hiszik pusztán annyi elég kampánynak. Írom mindezt úgy, hogy az elején még szimpatizáltam is velük.
2018. febr. 28. 08:07
 6/8 anonim ***** válasza:
3% felett mérték őket valaha? Még ennyire is csak az Olimpiás dolog idején és egyből azután.
2018. febr. 28. 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem.

Pár "momentum" jutott nekik, és lefutottak.

2018. febr. 28. 19:54
 8/8 anonim válasza:
0%

Hogyan lenne már a hozzáállásuk nulla? Ők tűnnek az egyik legelszántabbnak az egész ellenzéki térfélen. Nézd meg az M1-en illetve a Kossuth-rádión kapott öt percüket. Én szerintem korrektül, ütősen beszélt Hajnal Miklós. A rádióinterjúban pontosan akkor végzett, amikor lejárt a közmédia által odavetett öt perce. Nehezen hinném, hogy nulla hozzáállással, készülés nélkül ilyen jól sikerült volna.

Én személy szerint reménykedem, hogy valamilyen úton-módon elérik az ötszázalékos küszöböt. Hiszem, hogy ők hozhatnának változást a magyar politikai életbe!

2018. márc. 26. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!