Szerintetek a Momentum bejut a parlamentbe?
Figyelt kérdés
Vagyis: Szerintetek fog-e Fekete-Győr "zsúrpubi" András hesszelni a parlamentben?2018. febr. 27. 23:36
1/8 anonim válasza:
Maximum valaki(k)nek a hátán.
Esetleg ha látogatóként jegyet vesz!
2/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy sok esélyük van rá, ha csak valamilyen formában nem tudnak "hozzácsapódni" valakihez. Az olimpiai palyazat elleni aláírásgyűjtés óta, nem sokat "izmosodtak".
4/8 anonim válasza:
Reméljük nem, rossz vicc lenne. Az eddigi teljesítményük és úgy egyáltalán a hozzáállásuk nulla.
5/8 anonim válasza:
Nem. Olimpia népszavazásos aláírás óta nem nagyon tudnak semmi érdemlegeset felmutatni, még mindig úgy hiszik pusztán annyi elég kampánynak. Írom mindezt úgy, hogy az elején még szimpatizáltam is velük.
6/8 anonim válasza:
3% felett mérték őket valaha? Még ennyire is csak az Olimpiás dolog idején és egyből azután.
7/8 anonim válasza:
Szerencsére nem.
Pár "momentum" jutott nekik, és lefutottak.
8/8 anonim válasza:
Hogyan lenne már a hozzáállásuk nulla? Ők tűnnek az egyik legelszántabbnak az egész ellenzéki térfélen. Nézd meg az M1-en illetve a Kossuth-rádión kapott öt percüket. Én szerintem korrektül, ütősen beszélt Hajnal Miklós. A rádióinterjúban pontosan akkor végzett, amikor lejárt a közmédia által odavetett öt perce. Nehezen hinném, hogy nulla hozzáállással, készülés nélkül ilyen jól sikerült volna.
Én személy szerint reménykedem, hogy valamilyen úton-módon elérik az ötszázalékos küszöböt. Hiszem, hogy ők hozhatnának változást a magyar politikai életbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!