Szerintetek a Jobbik álomvilágban él?
Néhány ígéret/elképzelés a programjukkal kapcsolatosan:
- "Magyar gépipar ismét fog buszt,villamost,híradás technikai eszközöket gyártani." (Gondolom a Ganzra, meg az Ikarusra gondolnak.)
- "Senkit nem engedünk kilakoltatni." (Miért? Ha nem fizeted a lakbért, viszont látásra.)
- "Felállítjuk a csendőrséget." (Én nem akarom, hogy félkatonai egységek mászkáljanak az utcán.)
Aztán itt van ez a kóros történelem imádat:
- Csongrád megyét (nyilván nem ingyen) át kell nevezni Csongrád-Csanád megyére, mert az mennyivel szebb.
- Éljél együtt a nagyszüleiddel (Mert hú de milyen egészséges, ha 12 ember van 3-4 generációból egy fedél alatt.)
De az abszolút kedvencem a LESZ MÉG ERDÉLY MAGYARORSZÁGÉ.
Ezt ugye ti sem gondoljátok komolyan?
Mit akartok csinálni?
Diplomáciai úton próbálkozni? - Azt felejtsétek el.
Nyílt katonai konfliktust? - Azt meg pláne felejtsétek el.
"Senkit nem engedünk kilakoltatni."
Gondolom devizásokra meg önkormányzati lakásokra gondolt
"Én nem akarom, hogy félkatonai egységek mászkáljanak az utcán."
Én meg igen, és?
"Én nem akarom, hogy félkatonai egységek mászkáljanak az utcán."
Én akarom, de csak ott, ahol sok a cigány.Bizony oda kell az erő, meg a határozott kiállás.
Ha már cigányság.
Nem lenne elég egyszer egy határozott fellépést tenni ellenük a köztudottan problémás területeken.
Nem kell, hogy mindenütt a párt emberei lézengjenek.
"Csongrád megyét (nyilván nem ingyen) át kell nevezni Csongrád-Csanád megyére, mert az mennyivel szebb."
Hát ez a baromság nagyon nem a Jobbik ötlete volt, hanem a Fideszé. Látszik is rajta, mert semmi értelme. [link]
Én úgy hiszem más pártocskák is álomvilágban élnek, főleg akik kormányt akarnának váltani a pár %-ukkal.
Amúgy, hogy képzeled el azt a drasztikus fellépést?
Egyszerűen csak fokoznám azt ami eddig is megvolt.
Ahol magasabb a bűnözési arány ott nagyobb bírságokat szabatnék ki, nagyobb rendőri jelenlétet állítanék fel és ezt emelném egészen addig amíg meg nem hozza a várt eredményt.
Mivel az ilyesmihez eleve hülye vagyok nem is próbálok bonyolult eszmefuttatásokat csinálni, de az biztos, hogy a többi megyétől/településtől eltérő büntetőtörvényeket alkalmaznék ideiglenesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!