Kormányváltás esélye %-osan a mai hódmezővásárhelyi bukta alapján?
Figyelt kérdés
Miért gondolod vagy miért nem?2018. febr. 25. 22:31
11/18 anonim válasza:
Milyen bukta? Én nem Hallottam semmit. Amúgy mikor hozzák be a mekit meg a burgerkingert végre hmvhelyre? Én arra fogok szavazni aki elintézi.
12/18 anonim válasza:
#7 vagyok. [link] Nem tudom miért kellett lepontozni, amikor igazat írtam.
15/18 anonim válasza:
Nem lesz kormányváltás!
Az ellenzéki pártok nem fognak össze sem listán, sem egyéniben.
A Jobbik külön indul, az LMP is. A DK is. Az MSZP csak a Párbeszéddel fogott össze és talán ezzel magát is kiejti a parlamentből.
És még ott vannak az Együtt, Munkáspárt és mindenféle kis formáció.
Így esélytelen a kormányváltás.
És ez a helyi, nem releváns választás arra volt jó, hogy a kormánypárt észbekapjon, mozgósítson és ne hagyja gyengülni a harcot!
Nem kell félni, a baloldal nem fog hatalomra jutni!
16/18 demokrácia válasza:
Most már félre kell tenni a kételkedést, az ellenzék ellenségeskedését, bele kell állni a Fidesz leváltásba, nem vagyunk birkák!
17/18 anonim válasza:
A kúrmányváltás esélytelen sajnos. De ha lesz egy kis összefogás és elmennek az emberek szavazni, akkor a 2/3 nem lesz meg nekik.
18/18 anonim válasza:
Mindenképpen pozitív ami történt. A vásárhelyieknek elege lett abból a sok éves maffiáskodásból ami ott folyik. A Fidesz-Orbán-Tiborcz maffiának jó kis táptalaja az a város. közvilágítás mutyi,stb... Stratégiailag eléggé fontos várost vesztenek el ha minden igaz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!