Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek készülnek már az...

Szerintetek készülnek már az Orbán takarodj táblák?

Figyelt kérdés

Remélem igen!!!!!

Már az elmúlt 10 napban megmutatta mire képes, semmire. Fel kellene már fognia, hogy nem kampányol. Jó lenne ha értenének is a politikához.

2010. jún. 8. 09:43
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:

:DDDDD

Na igen, erről nem beszélve :D

2010. jún. 8. 18:09
 52/60 anonim ***** válasza:

18:03

"amennyivel leértékelték a forintot, azt a különbözetet is nekünk, dolgozóknak, vállalkozóknak, értelmiségieknek, munkásoknak, munkanélkülieknek kell megfizetni..."

A forintot utoljára 2001 szeptemberében értékelték le. Miről beszélsz tulajdonképpen?

2010. jún. 8. 18:30
 53/60 anonim ***** válasza:
21%

Bocs, igazad van, nem értékelték le a forintot... Csak a forint eurohoz képesti árfolyama lett rosszabb.

Na így mostmár pontos. - Erről beszélek.

Pedro

2010. jún. 8. 21:09
 54/60 anonim ***** válasza:
28%

tegnap 21:09

Rosszabb?

Az árfolyamok "jók" és "rosszak"? Milyen szempontból? És mihez képest? Hülyegyerek.

2010. jún. 9. 09:01
 55/60 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem tudod, mi az az árfolyamcsökkenés, akkor talán kicsit művelődni kellene, nem pedig másokat lehülyézni.

Hátha nem is én vagyok a hülye, hanem Te?

Pedro

2010. jún. 9. 17:12
 56/60 anonim ***** válasza:
40%

Kedves Kérdező!

Én baloldali vagyok, de mégis hülyeségnek tartom a kérdésedet. Melyik párt tudná 10 nap alatt megmutatni, hogy mit tud?

2010. jún. 9. 22:56
 57/60 anonim ***** válasza:

tegnap 17:12

Egy alacsonyabb árfolyam nem "rosszabb" vagy "jobb", hülyegyerek, hanem bizonyos szempontból, bizonyos körülmények mellett, bizonyos szereplőknek ez a jó, másoknak az a jó.

Te meg itt "rossz"-ról és "jó"-ról hadováltál, hiszen nyilvánvalóan annyit tudsz mindössze az egész témáról, amennyit a népszabi elédrak. Bedőőőt a fóórint, mileszvelünk!! - ordibálja a kocsmában és a zöldségespiacon a sok fogatlan "londoni elemző". Ez a te szinted is.

2010. jún. 10. 08:48
 58/60 anonim ***** válasza:

Nos, Kedves 08:48-as!

A szintekről beszélgethetünk, a fenti szónoklatod alapján valóban nem vagyunk egy színvonalon. De én ezt nem érzem magamra nézve negatívumnak.

Véleménykülönbségünk ellenére én nem hülyéztelek le (nem is foglak), szerintem Neked is lehet saját véleményed, éppúgy, mint bárki másnak.

"Te meg itt "rossz"-ról és "jó"-ról hadováltál" - Igen. Akinek futóhitele van, annak ez rossz. Ha tetszik, ha nem.

De Neked is rossz, ha bármilyen külföldi terméket akarsz megvásárolni, legyen az mosógéptől kezdve egy világ körüli útig bármi. Ugyanis mindegyiket DRÁGÁBBAN fogod tudni megvásárolni.

Ha pedig "Bedőőőt a fóórint, mileszvelünk!!" - az bizony tényleg rossz lesz. Nem csak nekem, Neked is. Ezért az ország fizetőképességét, mi több hitelképességét mindenáron fenn kell tartani. - Ahogy azt fenn is fogják tartani.

"annyit tudsz mindössze az egész témáról, amennyit a népszabi elédrak" - Nem egészen... csak egy picivel többet, amit 2 diploma biztosít... Neked mennyi van?

Pedro

2010. jún. 10. 18:28
 59/60 anonim ***** válasza:
Erre a reakció jó lesz, megvárom :D Ezt kár volt írnod Pedro :D
2010. jún. 10. 18:38
 60/60 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna? Lehet...

Persze utálni lehet azt aki véletlenül tanult valamit. De szerény véleményem szerint, mivel én ezeket a gazdasági folyamatokat tanultam, tudom, hogyan működnek. Aki meg nem tudja, az hiába tépi a száját, attól nem fog a világ úgy működni, ahogyan ő szeretné.

De természetesen lehülyézni lehet a másikat, ehhez nem kell iskolázottság - sőt, ez pont a tanult emberekre kevéssé jellemző.

Szóval ha valaki ezen éli ki magát, tegye... Azért vannak itt rajta kívül olyan emberek is, akik nem csak szitkozódni tudnak, hanem értelmesen eszmét cserélni.

Pedro

2010. jún. 11. 00:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!