Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek készülnek már az...

Szerintetek készülnek már az Orbán takarodj táblák?

Figyelt kérdés

Remélem igen!!!!!

Már az elmúlt 10 napban megmutatta mire képes, semmire. Fel kellene már fognia, hogy nem kampányol. Jó lenne ha értenének is a politikához.

2010. jún. 8. 09:43
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%
Lehet vitázni, de az embereknek semmi sem (elég) jó. Nem lenne jó, ha Mesterházy lenne az elnök, nem tetszene, ha a Jobbik győzött volna és mivel a Fidesz nyert, most az sem jó. Mindig vannak elégedetlenkedők. Biztos, hogy sokaknak megfordult már a fejében, hogy készítse az említett táblákat, de arra is meg mernék esküdni, hogyha "bárki" egy másik pártból lenne hatalmon, már akkor is szóba jött volna ugyanez a kérdés. Mi lenne, ha egyszer elfogadnánk, hogy vannak győztesek és vesztesek. A többség a Fideszt akarta, hát ők győztek. Ez van. Ne panaszkodjunk már állandóan! Bírjuk ki ezt a négy évet és utána megint lehet összegezni, és szavazni másra, ha nem tetszik. És bár nem vagyok Fideszes, de ne 10 nap alapján (úgy tudom, hogy inkább 9, de mindegy!) akarjuk megjósolni a jövőt. Másra szavaztam, nem lehet vádolni, hogy elfogult vagyok, egyszerűen elfogadom a többség akaratát és várom, hogy mi lesz. Nem csapdosom a tányért, mert 10 nap alatt nem történt olyan, ami engem érintene. Majd meglátjuk.
2010. jún. 8. 15:54
 42/60 anonim ***** válasza:
Kirögném sztem azokat és szánalommal néznének rá,akik ilyen táblákkal tüntetnének!
2010. jún. 8. 15:56
 43/60 anonim ***** válasza:
12%
Nem, mivel Orbánék remekül végzik a dolgukat, ezt KÜLFÖLD is megmondta, nem tudom neked mi problémád van. Aki ezt nem látja, nem tud nyitott szemmel járni nem ért a politikához. Többet nem kívánok hozzáfűzni.
2010. jún. 8. 16:24
 44/60 anonim ***** válasza:
28%
Ja és nem mellesleg a szocik most jól megkapták a magukét a mai akciótervvel :):) Ennyit a szocikról :):):):)
2010. jún. 8. 16:28
 45/60 anonim ***** válasza:
52%

nem politizálok, nem voltam szavazni sem...mert undorodom ettől az ellenségeskedéstől! Csak annyit szeretnék mondani hogy számomra Bajnai Gordon az egyetlen hiteles arc a mai Magyar politikusok között.

Amit ők csinálnak a parlamentben mi is azt csináljuk egymással itt és mindenhol, megkérdezném ez kinek jó? Az összefogás ami előre visz, nem a széthúzás! Amíg ezt nem értitek meg addig sz0pni fogunk!

-Tamás-

2010. jún. 8. 17:34
 46/60 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó! Vegyél neki egy libát, akkor téged is hiteles arcnak tart majd Bajnai, nem csak te őt :)
2010. jún. 8. 17:37
 47/60 anonim ***** válasza:
43%

"Nem, mivel Orbánék remekül végzik a dolgukat," - igen, ezt látjuk. Főleg a Kósa, meg a Szíjjártó...

"ezt KÜLFÖLD is megmondta," - nem, a "KÜLFÖLD" azt mondta, hogy Magyarország kifelé jön a válságból, és igen messze van az államcsődtől.

"nem tudom neked mi problémád van." - nekem pl. csak annyi, hogy amennyivel leértékelték a forintot, azt a különbözetet is nekünk, dolgozóknak, vállalkozóknak, értelmiségieknek, munkásoknak, munkanélkülieknek kell megfizetni...

Pedro

2010. jún. 8. 18:03
 48/60 anonim ***** válasza:

Kósa kimondta az igazságot. Fáj? Köszönd Gyurcsánynak. Megmondta ő is, hogy nem a tükör a hibás, ha mocskot látunk benne, és ő másképp fogalmazott, mások voltak, akik kicsavarták, pedig igazat mondott.

Ma gondolom nem hallgattad a külföldieket, ajánlom a HírTV-t ott benne volt. "Magyarország jó kezekben van mostmár, tudják kezelni a problémákat".

2010. jún. 8. 18:06
 49/60 anonim ***** válasza:

Ja és az utolsó mondandódhoz:

Ajánlom nézz utána mennyit könnyített rajtad a Fidesz a mai akciótervével. Nemhogy örülnél, hogy végre kihúzza a szarból az országot, itt pattogsz. Szidd azt, aki miatt szarban voltunk, ne azt, aki megoldja a problémákat.

2010. jún. 8. 18:07
 50/60 anonim ***** válasza:

"nekünk, dolgozóknak, vállalkozóknak, értelmiségieknek, munkásoknak, munkanélkülieknek kell megfizetni..."

Pedro fiam,ez mind te vagy egyszerre vagy osztódtál??:D

2010. jún. 8. 18:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!