Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz vagy Jobbik, esetleg...

Fidesz vagy Jobbik, esetleg Munkáspárt?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni tavasszal rászavazzak-e a Fideszre, vagy adjak egy sanszot a Jobbiknak, hátha kormányra kerülnek, mégiscsak a második legesélyesebb párt. Szívem szerint a Munkáspártra szavaznék, de annyi esélyük van, mint hógolyónak a pokolban.

A Fidesszel nagyrészt egyet értek ideológiailag, mert Nyugat-ellenes és Kelet-barát, megvédi az országot attól a káros ideológiától amivé a Nyugat a 80-as évek óta sínylődött, amely korszak szerintem a Nyugati kultúra aranykora volt. (Feminácik, SJW-k, Polkorrektség).

Viszont a mai Nyugaton tetszik pl. Donald Trump, mert hasonlít Ronald Reagan-re és ő is fellép ezen deviáns dolgok ellen az USÁ-ban.

Van viszont két problémám a Fidesszel, az egyik az, hogy szerintem nem elég erélyesen Nyugatellenes, nem akarja kiléptetni Magyarországot az EU-ból, meg a NATO-ból, a másik meg az, hogy nem a Munkásosztályt támogatja, hanem a Felső-középosztályt meg Felsőosztályt.

Tehát leginkább egy olyan politika tetszik nekem, ami gazdaságilag szélsőbaloldali, társadalmilag szélsőjobboldali.

Vannak itt mások hasonló ideológiával? Fideszre vagy Jobbikra fogtok szavazni és miért? Esetleg gondoltatok a Munkáspártra?

2018. febr. 10. 06:03
1 2 3
 21/21 lacko1981 ***** válasza:
Dr. Thürmer Gyula Munkáspárt. Egyedül ők adóztatnák meg a milliárdosokat. 28 éve ugyan az a programjuk míg a többi párt már össze-vissza hazudozik.
2018. márc. 21. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!