Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy lehet az, hogy még...

Hogy lehet az, hogy még mindig a Fidesz a legesélyesebb a választáson?

Figyelt kérdés
Kik szavaznak többségben erre a pártra? A nyugdíjasok, a romák vagy kik? Mi mindent lehet még ebben az országban megtenni, hogy felnyíljon az emberek szeme végre?

2018. jan. 31. 23:34
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
93%
Én meg azt kívánom, bárcsak lenne egy olyan DEMOKRATIKUS parlament, ahol minden párt és minden magyar ember szava meghallgattatik és súlya van. Egy parlament ne csak egy pártról szóljon, ne csak 2 millió ember, az ország egy ötödéről szóljon, hanem mindenkiről. Ezért drukkolok az egész ellenzéknek, hogy végre a maradék 8 millió állampolgár is képviseltetve legyen. Minél színesebb a paletta, minél több párt van a parlamentben, minél jobban szétoszlanak a mandátumok a pártok között, a jogszerű, tiszta demokrácia annál inkább képviselve van.
2018. febr. 2. 11:58
 32/55 anonim ***** válasza:
96%

De amúgy a kérdésre válaszolva: szerintem akik rájuk szavaznak:

- határon túli magyarok (nem értem miért pofáznak bele más ország dolgaiba, ők nem itt élnek! szavazzanak a saját országukban, legyen az elég nekik)

- nyuggerek (a kis karácsonyi alamizsnákkal megvették a lelküket, amit egyébként is igen könnyen adnak, nagy tisztelet a kivételnek)

- nagycsaládosok (az ő lelküket a csokkal vették meg, ami az állami pénzek mutyi általi magán zsebekbe csúsztatása)

- építőipari munkások, vállalkozók, és járulékos embereik (a csok mutyinak hála megnőttek a béreik, a bevételeik, több megrendelésük van, mindent arany áron adhatnak)

Plusz van pár százezer megvásárolt cigány meg mélyszegény, és máris ott a 2 millió szavazó. Szánalom ez az ország, 26 éves nőként eszem ágában sincs ide gyereket szülni, hamarosan kiköltözünk külföldre. Nem hiába, itt nem lehet megmaradni.

2018. febr. 2. 12:04
 33/55 anonim ***** válasza:
0%
Haha, utolsó. Az ostoba, agymosott szűklátókörűség mintapéldánya vagy.:D
2018. febr. 2. 12:20
 34/55 anonim ***** válasza:
88%
Hogyne, szűklátókörű lennék azért, mert én még nem jöttem rá, hogy használjam ki ezt a mocskos rendszert, mivel nem vagyok sem CSÓKos, sem nyugger, sem mélyszegény cigány. Nekem fiatalként még egy szem liszt sem jár, senki a kisujját nem mozdítja a kormányban, hogy a válságban lévő korosztályom egyről a kettőre jusson, senki nem segít otthont teremteni, sőt a saját érdekeik miatt inkább még feljebb tornásszák az amúgy is magas ingatlanárakat, hogy még nehezebb legyen. Sebaj, bár én 80 éves koromig nyögném itthon a lakáshitelem, de legalább a CSOKos szomszéd vehetett a mamának egy luxuslakást 30 milláért, ez engem vigasztal. Mert a 70 éves mamának jár a 10 milla, de a gyereket akaró fiatal párnak nem. Ja bocs, én csak kettőt akartam, de a szomszédnak már megvolt a 3, ez akárhogy számolom, minusz 2 gyerek lesz a magyar államnak, mivel mi elhúzunk innen. 10 millióért kapott minusz 2 gyereket, akiket én szülnék, ha lenne hova.
2018. febr. 2. 13:07
 35/55 anonim ***** válasza:
84%

"Ezért drukkolok az egész ellenzéknek, hogy végre a maradék 8 millió állampolgár is képviseltetve legyen."

Igen, a támogatottságukból világosan látszik, hogy a magyar társadalom részéről mekkora igény mutatkozik rájuk. Még a legerősebbre is 10 - 12 % körül.

2018. febr. 2. 13:59
 36/55 anonim ***** válasza:
93%

Utolsó,majd nézzük meg 10 év múlva kinek lesz több.

Aki nyugatra ment,mint egyedülálló.

Vagy,aki még mindig nyögi a CSÓKot...

2018. febr. 2. 14:49
 37/55 anonim ***** válasza:
90%
Nem azért akarok külföldre menni, hogy az ottani szociális hálón élősködjek, mint itthon a "csókosok", hanem mert a nyugati országok 90%-a élhetőbb, mint ez. Én nem akarok a 70 éves mamának luxuslakást venni állami pénzből, nálunk a mama már megteremtette a magáét szerencsére. Nem akarok, mint a másik szomszéd, megvenni állami pénzből egy lakást, majd kiadni albérlőknek (ami ugye a CSOK szabályaival ellenes), így vagyont gyarapítani. Ez otthonteremtési kedvezmény, nem vagyongyarapítási. Én ennek vagyoni és jövedelmi korlátot állítottam volna a kormány helyében, de nem tette, nyilvánvaló, és most nem fejteném ki, hogy ez egy újabb mutyi, mint a trafikokkal.
2018. febr. 2. 17:06
 38/55 anonim ***** válasza:
93%
#36 Más is felnevelt 2-3 gyereket úgy, hogy egy vasat nem kapott. Ilyen alapon adjanak annak is aki szeretetből nevelt gyereket fel! Gondolom majd azt mondod a gyerekednek, hogy gyerekek titeket nem azért ellettünk, mert szerettünk volna gyereket és vállaltuk a vele járó lemondást, hanem orbán adott 10 milliót, hogy fialjunk?
2018. febr. 2. 17:11
 39/55 anonim ***** válasza:
30%

"#36 Más is felnevelt 2-3 gyereket úgy, hogy egy vasat nem kapott. "

Valóban, én is. Igaz, én szültem, nálunk az szokás, de lehet, hogy te disznóólban élsz, ezt ugye nem tudhatom.:-) Itthon élek, és jól, mivel megvan hozzá a végzettségem, ahogy a már diplomás gyerekeimnek is. És nem sír azon a szám, hogy a szomszéd meg az akárki miért kap 10 milliót, amikor én nem kaptam, és nem vagdalózom, mint a durcás óvodás, hogy akkor majd kint szülök.:DDD Hajrá, sok sikert. Aki itthon csóró, külföldön is az lesz ottani mérték szerint.

Mellesleg javaslom az értő olvasás gyakorlását.:-)

2018. febr. 2. 17:19
 40/55 anonim ***** válasza:
93%
#39 Már ne haragudj, de aki pénzért vállal gyereket az számomra jussért való fialás. Szülés az, mikor 2 ember anyagi szolgáltatás nélkül vállal gyereket. Lehet te a szopccpoll féle régebbi verziót űzted. Egy diploma meg olyan mint a nyóc osztály, kár ezzel kiröhögtetni magad, hisz mindenkinek van.
2018. febr. 2. 17:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!