Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Meddig rombolhat még Fidesz?

Meddig rombolhat még Fidesz?

Figyelt kérdés
Orbán Viktornak köszönhetjük most, hogy pokollá tette a devizahitelesek életét jó pár hónapra. A Ft-ra váltásról ne is beszéljünk, ezek csak rombolni fogják az országot!
2010. jún. 6. 09:57
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:57

Látom észért te sem álltál sorban, stílusodból sok minden lesüt. 15 évesen még azt sem tudja, mit jelentett a fészekrakó program, egy jól szituált felnőtt dumát beadni azt nagyon könnyű.

2010. jún. 6. 13:16
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

12:05-ösnek Nem vagyok szoci, sőt jobbikos sem, a fideszre szavaztam.

Az a probléma, hogy ez a forintgyengülés abból indult ki, hogy a fidesz egy vezető politikusa azt mondta, hogy elkerülhetetlennek látja az államcsődöt.

Ha te befektető vagy, és azt hallod mondjuk egy project igazgatójától, hogy a project be fog dőlni rövid időn belül, akkor az összes tőkédet kivonod a project mögül, nehogy te is vele együtt bukj.

2010. jún. 6. 15:48
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
Visszakérdezek: Miért rombolt az MSZP-SZDSZ 8 éven át ? Kinek köszönhető a Jobbik térnyerése? Kinek köszönhető a jelenlegi gazdasági helyzet?
2010. jún. 6. 15:50
 24/27 anonim ***** válasza:
38%
Ja amugy meg még kb 4 évig! Sztem most kezdték el szóval még ne vernyákolj, mert az MSZP-SZDSZ-t is kibirtad valahogy ezt is kifogod! Francnak vettek fel hitelt! A Hitel Hitelt szül nem tudtad? Ők mindig és mindenkor szívni fognak, sajnálatos de ez van!
2010. jún. 6. 15:53
 25/27 anonim ***** válasza:
38%

Nem vagyok Fideszes, nem vagyok Orbánnak feltétlen híve, nem is a Fideszre szavaztam, DE:

ahhoz a mérhetetlen pusztításhoz képest amit az MSZP-SZDSZ horda művelt, a Fidesz biztosan sokkal jobban csinálja.

Az első Orbán-kormány sem volt tökéletes, messze nem volt az. De összevetve a Horn-, Medgyessy-, Gyurcsány-, Bajnai-kormányokkal, legalább nem pusztított, nem játszotta külföldi kézre a nemzeti vagyont (legalábbis messze nem annyira), nem tette direkt tönkre az országot.

Nagyon bízok benne, hogy a Fidesz legalább úgy-ahogy gatyába rázza Magyarországot, de egyáltalán nem vagyok elfogult.

2010. jún. 6. 20:01
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

ma 13:16

Nem szoci, úgyhogy a gyereknek több esze van, mint neked bármikor lesz, tata.

2010. jún. 6. 23:43
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

ma 15:48

"abból indult ki", az biztos. Mégegy devizapiaci elemző :)))

Csak azt áruljátok el, hogy akkor mit kellene csinálnia a kormánynak? Hazudjon, mint Feri vagy a görögök? Azoknak is milyen jól bejött a hazudozás, vagy mi?

2010. jún. 6. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!