Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Meddig rombolhat még Fidesz?

Meddig rombolhat még Fidesz?

Figyelt kérdés
Orbán Viktornak köszönhetjük most, hogy pokollá tette a devizahitelesek életét jó pár hónapra. A Ft-ra váltásról ne is beszéljünk, ezek csak rombolni fogják az országot!
2010. jún. 6. 09:57
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:00

15 évesen szerintem elég szánalmas neked a 98'as évekről beszélni, gondolom a szüleid építkeztek akkor.

És ahogyan a legutolsó hozzászóló szerintem megírta abban van a legnagyobb igazság.

2010. jún. 6. 11:30
 12/27 anonim ***** válasza:
42%

A 15 éves fiúnak! Ti a jobbmódú réteghez tartoztok,és ezért volt nektek jobb a Fidesz-kormány alatt. Nekünk és a körülöttem élőknek keményen megkellett és kell is dolgozni a kevéske pénzünkért. Mi utoljára 1995-ben nyaraltunk,akkor is a rokonoknál. Házat nem tudtunk építeni,mert nem voltunk hitelképesek.Az adókedvezményeket sem tudták a családosok felvenni,mert nem volt annyi jövedelmük,hogy igénybevehették volna. A világválság és az áremelések után is jobban élünk ma még,mint a Fidesz alatt.

A gazdagoknak és a jómódúaknak szét kellene nézni a lakosságot alkotó többség házatáján,(nem a cigányokra gondolok,hanem a tisztességesen dolgozókra)akkor reálisabban látnák a dolgokat.

2010. jún. 6. 11:31
 13/27 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok és még sosem voltam nyaralni.
2010. jún. 6. 11:44
 14/27 anonim ***** válasza:

ma 11:25

A forintzuhanásért konkrétan a devizapiaci szereplők "felelősek", ugyanis a piacon akkor csökken valaminek az ára, ha a kínálat meghaladja a keresletet.

Mivel a forint árfolyama nincs rögzítve, ezért ingadozik. Aki devizahitelt vett fel, az meg, feltéve, hogy felnőtt, gondolkodó, felelős ember, annak tudatában vette fel a hitelt, hogy az árfolyam nincs rögzítve, vagyis ingadozik, azaz kockázatot jelent.

Hihetetlen, hogy egyesek szellemileg még mindig a szocializmusban élnek, és nem fogják fel, hogy piaci viszonyok érvényesülnek.

2010. jún. 6. 11:56
 15/27 anonim ***** válasza:
6%

ma 11:30

Hogy egy 15 évesnek kétszer annyi eszed van, mint neked, az rád nézve elég nagy szégyen.

2010. jún. 6. 11:57
 16/27 anonim ***** válasza:
6%
mármint "..esze van..."
2010. jún. 6. 11:58
 17/27 anonim ***** válasza:
9%

ma 11:31

Természetes, hogy magasabb az életszínvonal, mint 8 éve, mert 8 év eltelt, és azalatt fejlődött az ország.

A probléma az, hogy ebben a 8 évben Magyarország átlagosan lassabban fejlődött, mint Nyugat-Európa, azaz leszakadóban volt a fejlett országoktól. Szemben 1998-2002-vel, amikor gyorsabb volt az itteni növekedés, mint az EU-beli, azaz felzárkózási pályán volt az ország.

2010. jún. 6. 12:00
 18/27 anonim ***** válasza:
9%

ma 10:01

Esett a forint, és ezért gyűlölni kell a Fideszt. Igaz, hogy minden nap vagy esik, vagy erősödik, és ez így van már sok éve (mióta nincs rögzítve az árfolyama), de most a pártközpont kiadta a szoci fórumharcosoknak, hogy minden alkalommal, amikor éppen gyengül a forint, akkor szemeteljék tele az internetet a hülye siránkozásukkal, hogy jajmileszadevizahitelesekkel. A devizahitelesek természetesen nem érdekelték ugyanezeket a retkes szocikat akkor, amikor az euró 313 forint volt, meg az sem zavarja ugyanezeket az aljas szoci véglényeket, hogy a devizahitelezés is a magas forintkamatszint miatt jött divatba, a forint kamatát pedig azért kellett az égig emelni és magasan tartani 2006-2008-ban, mert először a Gyurcsány-féle elkúrtuk-korszak idején gyengült a forint az államháztartási hiányra vonatkozó hírek miatt, utána pedig azért, mert a gázáremelkedést próbálta a kormányzat a forint erősítésével eltüntetni.

2010. jún. 6. 12:05
 19/27 anonim ***** válasza:
67%
Jó kis 4 év lesz ..
2010. jún. 6. 12:06
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

ma 12:06

Igen. Külön öröm a hozzád hasonló szocik frusztrált visongásait olvasni nap mint nap.

2010. jún. 6. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!