A Jobbik szeretne Erkélyes Országzászlót állítani. Hogy nézne ki ez a zászló? Semmit nem taláni róla a neten.
másik 66-os
Ne keverd a szezont a fazonnal. A jobbik szimpatizánsai vannak kint a gátakon és a gárda. A honvédségnek, meg kötelező lenne kint lennie.
Az, hogy az árvíz egyidőben van a 90. Trianoni évfordulóval, az pusztán szerencsétlen véletlen.
Miért ne állíthatna ereklyés zászlót? Tudod hova akarják tenni? A komcsi emlékmű helyére, amelyikről Budaházy
hazafi leszedte az ötágú csillagot.
Vagy te inkább a szobrot sajnálod?
Úgy látom, a jobbik nyakába varrnád még a Titanic elsüllyedését is, nemhogy még az árvizet.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 06:41
Mint párt csak a Jobbik és annak szimpatizánsai vannak kint a gátakon. Ha gondolod odaadom a helyi Jobbik elnökök számát aztán megbeszélheted vele, hogy mikor hova mész segíteni.
Köszönöm a kijavítást. Így már milliónyi találatod ad a google. Lealább ha valaki ere keres rá megtalálja :P.
Ami érdekes, hogy többször elolvastam a hírforrást, és 3x-ra is erkélyest olvastam, és az istenek nem jöttem rá hogy az mi akarna lenni. :)
OFF
bocsi siettem a válasszal.
találatot
Legalább
erre
Istennek
/OFF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!