Várható a választásokra egy MSZP-Párbeszéd-MLP koalíció?
Remélem igen, mert arra kell szavazni akkor. Ezek jogállamiságot támogató, a múlt helyett a jövő felé tekintő, européer pártok, nempedig múltban ragadt, diktatórikus, moszkovita pártok.
A Párbeszéd jelképezi az Egyenlőséget (alapjövedelem), az MLP a Szabadságot (liberalizmus), az MSZP pedig a Testvériséget (többkulcsos adó).
Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt, a Párbeszéd társelnöke ebben a beszédében eléggé egyértelműen elmondja a nyugdíjasokkal kapcsolatos programját. [link]
Hasonlóan részletes elképzelésük van a devizahitelesekkel kapcsolatosan is, az oktatással és az egészségügyről nem is beszélve.
És ez csak egy.
Komolyan mondod, hogy pestisrácokat tanulmányozzak, hogy képben legyek?! :D Nem pazarlom az időmet fidesz-propagandalapra. Félre ne érts, nem azért tartom hiteltelennek, ezt, mert fideszes, hanem azért, mert általában hazugságokat közöl, és hiteltelenné vált. Ha valódi tényfeltárás lenne, uszítás helyett valódi tartalomról szólna, akkor többre értékelném.
Nekem amúgy sincs szükségem ilyesmire, tudom, hogy mi a liberális pártok titkos programja. Pl. bevezetni Sorosnak az első éjszaka jogát, apácákat kényszerítenek migráncsok ágyába, a gyereket persze a migráncsok vallása szerint kell nevelni, a katolikus egyzháznak kell a gyerektartást fizetni, és persze szavazati jogot is kapnának.
Százmillió migráncs meg persze csak Magyarországra értendő.
Betiltják a sertéshús evést, ja és persze a kóser kaját is kötelezővé tennék mindenkinek. :)
Pilis-szívcsakrát pedig beszórnák sóval.
Kihagytam még valamit? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!