Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A holnapi tüntetésnek a...

Árokpart kérdése:

A holnapi tüntetésnek a jelentkezők viszonylag magas létszáma miatt az oktatáson kívűl lehetséges más burkolt vetülete, célja is?

Figyelt kérdés
A Facebook-on meghirdetett Ne menj suliba nevezetű tüntetésre már több mint 13 ezren biztosan ott lesznek, ezen felül közel 40 ezer embert érdekel az esemény. Most, hogy a gyerekek megalapozták ezt az eseményt elképzelhető, hogy nagyon sok olyan felnőtt is csatlakozik az eseményhez, akik a tulajdonképpeni nemzeti önrendelkezésünk kivívásának céljából lesz ott. Úgy értem, hogy egy tulajdonképpeni pártszempontokon túli valódi rendszerváltozást szeretnének mint ami 1989-ben és 2006-ban is elmaradt. Azért kérdem , mert a létszám alapján ekkora tüntetsére csak 1989-ben és talán 2006-ban volt példa. Mi fog vajon ebből a rendezvényből kikerekedni holnap.
2018. jan. 18. 22:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20%

"Te ki vagy?"

Osztrák.

2018. jan. 18. 23:25
 12/23 anonim ***** válasza:
29%

"Kiderül majd szép csendben, hogy kik állnak az egész mögött!"

Elég érdekes ilyet mondani egy anonim oldalon, de biztosíthatlak afelől, hogy emögött csak diákokat fogsz találni.

2018. jan. 18. 23:39
 13/23 anonim ***** válasza:
13%

Akkor azt mondod, hogy a diákok a Nemzet ellenségei?

2018. jan. 18. 23:50
 14/23 anonim ***** válasza:
83%

"Akkor azt mondod, hogy a diákok a Nemzet ellenségei?"

Aaaaazt, mindeképp....pontosan erre akartam célozni, szinte félreérthetetlen módon -.-"

2018. jan. 18. 23:59
 15/23 anonim ***** válasza:
54%

Ez gyerekprostitucio. Gusztustalan.

Ők értem én, hogy jó lógni a suliból, tegye a szívére mindenki a kezet, és mondja, hogy ő biza nem menne el, inkább beülne matek tézét írni.

Most képzeld, hogy valaki azt mondja, kapsz egymilliárd forintot, ha kielégíted. Megvan a kép, ugye?

Mármost egy 16 éves lázadó honnan a lopikulabol szerzett egyetemi szintű oktatói végzettséget, hogy tudja azt, hogyan áll a közoktatás helyzete? Szerencsétlen gyerekek, valójában az iskolaigazgatók vannak megvéve kilóra. A gyerekek meg lógnak... annak a bizonyos nemi szervnek a végen. Ezek vagytok ti liberálstricik.

2018. jan. 19. 00:05
 16/23 anonim ***** válasza:
25%
-20 Te egy ritka nagy csíra vagy.. Mondjuk talán onnan tudja a 16 éves gyerek, hogy Ő be jár mindennap az iskolába (amit te lehet már 50 éve tettél utoljára) 5 éve végeztem, nem tegnap volt, de azért nem is rég. Már akkor is rég problémák voltak.. "Nincs pénz krétára, papírra, fáradt tanárok, a fél tanári kar alkoholista volt, a tananyagot meg már ne is említsük. Egy nyugati országban folyékonyan megtanulnak a fiatalok legalább angolul, mellette programoznak stb. Nálunk mi megy? Napi 4 hittan meg rovásírás. Csak azért, mert 16 évesek és nem 50 éves vén sz@rok, akiket pár színes semmit nem érő "Erzsébetutalvánnyal" meg lehet venni, attól még lehet igazuk. + A pedagógusok is mellettük állnak. De tessék az X-et a Fidesz mellé tenni, hogy megkapja az "Erzsébetutalványát" miközben az ország kiürül...
2018. jan. 19. 00:19
 17/23 anonim ***** válasza:
86%
Most függetlenül attól, hogy ezt diákok vagy Soros Gyuri bácsi szervezi... tegye a szívére a kezét, aki szerint rendben van az oktatás (akár csak az iskolai tananyag), és úgy mondja. Azt még értem, hogy az emberek nem értenek egyet egyes politikai kérdésekben, hovatartozásban... de ha valami egyszerűen rossz, az mindkét oldal támogatóinak rossz. Ebben az esetben a gyerekeiknek, unokáiknak, stb.
2018. jan. 19. 00:23
 18/23 anonim ***** válasza:
24%

Volt a Echoban is egy beszélgetés az egyik szervező gyerekkel. Tényleg nem tudja, hogy miről, miért csinálják. Csak egy általános semmitmondó szöveget mondott, nem a saját gondolatait. A kérdésekre se válaszolt.

És nem tudott arról, hogy a szervezésre pénzt kaptak, fogadtak el a német Martin Schultz alapítványától, ahogy a szerkesztő mondta.

Nem engedném a gyerekem ilyesmiben részt venni. Van több, és egyenes módja a véleménye kifejezésére. Nem igazolnám a hiányzást. De ha meghülyítették, és jusztis elmegy, akkor mennék vele, hogy baja ne essen.

Milyen "nemzeti önrendelkezés kivívásáról" hablatyolsz, kérdező?

2018. jan. 19. 00:55
 19/23 anonim ***** válasza:
65%
Ez politikai gyerekprostitúció. Gusztustalan. Nyilván a gyerek mindent megtesz egy kis lógásért, aztán a vöröskönyves mocskok majd jól kiforgatják.
2018. jan. 19. 01:51
 20/23 anonim ***** válasza:
51%

"Most függetlenül attól, hogy ezt diákok vagy Soros Gyuri bácsi szervezi... tegye a szívére a kezét, aki szerint rendben van az oktatás (akár csak az iskolai tananyag)"

Dehogy van rendben! Ezt szerintem nem állítja senki. Gond van azzal már 50 éve.

Engem csak az zavar, hogy ha tényleg diákok szervezik a diákságért akkor egyes "politikusok" miért akarnak saját hasznot húzni belőle! Kíváncsi leszek mi lesz a felszólalásokból! Mint írtam is sanszos, hogy csak kihasználják a gyerekeket!

2018. jan. 19. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!