Melyik párt támogatja az Alapjövedelmet és a Transzhumanizmust?
Figyelt kérdés
2018. jan. 9. 12:50
1/12 anonim válasza:
Karácsonyék voltak nagy alapjövedelmesek. Nem tudom mi lett belőle így az mszp-sedéssel.
2/12 anonim válasza:
A Kétfarkú Kutya Párt.
Transzhumanizmus: örök élet.
Alapjövedelem: ingyen sör.
3/12 anonim válasza:
transhumanizmus azért elég beteg dolog
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
5-ös, ugye tudod, hogy nem az alapjövedelemről szól az aláírásgyűjtés?
6/12 anonim válasza:
Az alapjövedelem a Párbeszéd programjában van, ennek tagja Karácsony Gergely. Egyébként az MSZP-ben is sokan egyetértenek vele. A transzhumanizmust viszont nem tudom, ki támogatja komolyan. Az egészségügy rendbetétele szerintem minden ellenzéki pártnak a programjában benne van, de az más.
7/12 anonim válasza:
Valóban nem arról szól az aláírásgyűjtés, hanem a bérunióról.
Ha a bérunió létrejönne, akkor kisebb mértékben kellene az alapjövedelmet alkalmazni - de nagyon jó ötletnek tartom mindkettőt!
8/12 anonim válasza:
A bérunió és az alapjövedelemben ugyanaz, hogy az emberek több pénzt akarnak, de hogy miből azt senki nem tudja.
9/12 anonim válasza:
8: Te nem hallottad, hogy Magyarország olyan jól teljesít, hogy minket csodál a fél világ?
Hát abból!
Vagy mégsem?
10/12 anonim válasza:
Valamelyik egykét- százalékos alakulat próbálkozott ezzel szavazatokat szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!