Milyen szempontok alapján fogtok szavazni 2018-ban?
Melyik pártra szavaztok és miért arra?
Mit vártok tőlük?
LMP a legközelibb, de az is elég távoli. A legerősebb igazi ellenzéki pártra szavazok ami minél több %-ot vesz el az MSZMP származékoktól (fidesz, maszop, dk-tól).
Sajnos nincs olyan párt amire tényleg szívesen szavaznék, de ezzel így van az ország nagy része.
Ösztönlény vagyok akár a legyek, ezért amelyiknek a legfeltűnőbb a színe az emberi szem számára. Ez pedig a narancssárga. Meg amelyiknek a legnagyobb a plakátja. És akik a legnagyobb hangon tudnak szónokolni. Plusz az utcán tolakodóan a kezembe nyomtak két reklám golyóstollat is. A többi pártot észre sem veszem, még akkor sem ha felvirágoztatnák az országot a győzelmük esetén, mivel nem az eszem alapján döntök. Ja és az sem utolsó szempont hogy az ő bennfenteseik a "legsikeresebbek és legtehetségesebbek" az üzleti életben.
És hogy mit várok? Szerinted egy légy mit várhat amelyik az ösztöneit követve belerepül a kivilágított elektromos légycsapdába?
Valószínűleg LMP-re, mert még ők a legértelmesebbek és legjózanabbak azon lehetőségek közül, akik viszonylag értékelhető erővel bírnak.
A Fidesz, Jobbik, MSZP nálam ki van lőve, szóval marad az LMP, de rájuk is csak kínomban szavazok.
De ha mondjuk összejön a külföldi munkavállalás addigra, akkor lehet, hogy puszta trollkodásból leszavazok a Fideszre. :D
Mert azért kíváncsi vagyok ennek a szánalmas kínlódásnak a végére is, amit a mélymagyarok összehoztak itt maguknak 8 év leforgása alatt.
Írországból figyelve meg azért elég vicces és tanulságos is lehet. :D
Amúgy meg abban hiszek, hogy toronymagasan a Fityisz fog győzni, tökmindegy mire szavazok.
"Ösztönlény vagyok akár a legyek, ezért amelyiknek a legfeltűnőbb a színe az emberi szem számára. Ez pedig a narancssárga."
Azt hittem, hogy az a vörös.
Én is csatlakozom, az igazán nem értek a politikájukkal mindenben egyet, de nincs jobb ellenzéki párt elv miatt az LMP-re szavazók közé.
Milyen szempontok miatt?
Nos legyen a párt baloldali, tehát a Fidesz, Jobbik, Momentum, Liberálisok, Együtt alapból kiesik, maradnak az MSZP, DK, Párbeszéd és az LMP.
A Párbeszéd nekem túlságosan is forradalmi baloldali sok elképzelésével, a DK meg túl balliberális.
Maradtak kizárásos alapon a szocik meg az LMP, alapvetően az MSZP-vel szimpatizáltam, főleg, hogy Botka lett volna a jelöltjük, mert szegedi vagyok tehát ha más miatt nem, hát emiatt gondoltam, hogy jövőre kipróbálom, milyen rájuk adni a voksom (korábban LMP-re és Jobbikra szavaztam és ég a pofám, de 2006-ban meg a Fideszre), de Botkát megfúrták, úgyhogy a kicsinyes bosszúm, hogy listán az LMP-re fogok szavazni, egyéniben valószínűleg a balos egyéni jelöltre, mert itt még meg is verhetik a Fideszt.
A többség az alapján szavaz,hogy mit kap a vályúból,a húsosfazékból.
Adókedvezmény,gyerek után járó segélyek.
Sokaknak ez áll az első helyen,mert semmilyen gazdasági ismerettel nem rendelkeznek vagy nem is érdekli őket.
Ki volt már vezetésen? mszp, fidesz, kdmp
Ki csinálta jól? EGYIK SE!!!
Kire szavazok? akinek semmi köze a fenti 3 párthoz
szavazunk a Jobbikra!nem azért mert,hanem olcsó munkaerővel oldja meg majd a fidesz már most elkezdték ide hozni aZ Ukránokat náluk átlagba 40 ezret keresnek 100ezeré meg kihajtja a belét is!
Úgy hogy ha változást akartok akkor Jobbik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!