Mi most Magyarországon a hiteles hírforrás?
Itt kifejezetten a kormánypárti emberekre vagyok kíváncsi. Mert rengetegszer olvasom itt, hogy index, hvg, 24, atv... Mind libsi és hazudik.
Kérdem én, mi a hiteles nektek?
Az index-et, 24-et és a 444-et nem mondanám libsinek. Minden pártba bele tudnak kötni, ami szerintem jó mert azt bizonyítja, hogy nem elfogultak és függetlenek.
De ami biztos, 888-at, m1-et és origo-t semmiképp se nézz/halgass. Én ezeket csak agymosó médiának hívom. (Párat ki is hagytam.)
5#
De ha szoktál itt olvasgatni kérdéseket. Valaki belunkel egy index,... cikket. Azonnal jön rá a válasz és egyben a kritika, hogy az nem hiteles, mert liberális...
Ugyan ez van a Cnn, Bbc-vel is.
Ezért is érdekel, hogy akik ezt állítják, azoknak mi a hiteles?
Nincs független hírforrás. A baloldali portálok annyival jobbak mint a fideszesek, hogy baloldaliak ugyan, de nem konkrét párthoz kötöttek. Illetve ott van az egy Jobbikhoz kötött, az Alfahír.
Mondanám hogy olvass mindenfélét, sőt még jobb ha te magad megnézed a politikusok nyilatkozatait / parlamenti felszólalásait Youtubeon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!