Ti akartok vagy nem akartok kormányváltást?
Fidesz? kisztagok meg ügynökök
Mszp? kisztagok meg ügynökök
Jobbik ? na megyek is szavazok rájuk mert a többi csak egy vicc
Köszönöm, hogy válaszoltatok, s külön megemlítendő, hogy kicsit mocskolódó üzenetekre számítottam, de úgy tűnik nem teljesen elfajzott a magyar társadalom.
Hatosnak meg annyit szeretnék mondani, hogy gyerekesnek lehet gyerekes, de sok minden van e kérdés mögött.
Kormányváltás tényleg nem elég, rendszerváltás kéne, de kikkel? Kivel akartok, akarunk rendszertváltani? Jelenleg nincs rá szakértői ember, a forradalom szerintem meg jó irányba nem vezetne. A harmadik opció a választások, de megértem, hogy borúsan látjátok a helyzetet, nem nagyon lehet megbízni egyik pártban sem, bár szerintem, akárki jobb lehet, mint a Fidesz-KDMP féle slepp, kivéve a Jobbikot, de ez az én véleményem csak.
"Olyanban ami az emberek fejét is lecseréli a nyugatira"
Éljél kinn egy évet legalább aztán fuss ennek neki mégegyszer :)
Azokat a jó fizetéseket nem az eszükért kapják elhiheted.
Azért amikor képesek kihívni a szomszédok a villanyszerelőt és 100€ fizetni neki egy villanykörte kicseréléséért...
Vagy amivel Svájcban találkoztam amit elnem felejtek hogy az állatorvos helikoptert hívott hogy a tehenet a mezőről elszállítsák hogy megvizsgálhassa kb 300 méteres távolságról van szó.
És még sorolhatnám
És a vicc az hogy ha ezt megszólod még téged néznek hülyének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!