Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kormány miért nem a korrupciór...

Kormány miért nem a korrupcióra költi az adófizetők pénzét, mint a rasszizmusra?

Figyelt kérdés
Vettek maguknak egy médiabirodalmat, amit bennfentes emberekkel keresztül irányítanak és azon keresztül tolják élénk kormány hirdetéses moslékot, amit megint csak az adófizetők pénzéből van. Nem vagyok migráns párti, nem is érdekel, viszont ez nem nyilvános rasszizmus keltés, amit csinálnak? Szomorú, hogy egy valamire való politikus sincsen Magyarországon, aki valóban az ország érdekeit nézni nem pedig rajtunk élősködik. Nemrég például jött egy szavazó levél vagy mi a halál, most komolyan hol érdekel az engem? Ha fizetnek nekem talán elmegyek szavazni, de hogy ingyen menjek, mert ők hirdetésekre és rasszizmusra költik a pénzemet, kész röhej!
2017. nov. 10. 12:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Miért is kéne többet költeni a korrupcióra?

Van itt elég korrupció, nehogy már a kormány a költségvetésbe is belevegye!

2017. nov. 13. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!