Tapasztalt-e valaki az Ügyfélkapun ilyet? És ez mit jelent, mit lehet csinálni?
Beírtam, hogy szeretném megkapni egy ingatlan teljes tulajdoni lapját. Városi telek, házzal rajta.
De csak egy Ingatlan leíró adatai című lapot kaptam, amre az van írva idézőjellel, nem én tettem idézőjelbe, hogy "felülvizsgálat alatt".
Van még alatta egy I. rész című rész, ami alatt semmi más nincs, csak egy 1. Az ingatlan adatai, alrészlet adatok, művelési ág/kivett megnevezés/ alatt, hogy Kivett hétvégi ház, udvar-------- és hogy xxx m2.
Semmi más.
Mit jelenthet a felülvizsgálat alatt kifejezés?
És mit jelent a kivett hétvégi ház?
Köszönöm, de ettől se lettem okosabb.
A felülvizsgálattal sem, mert 13-as az utolsó bejegyzés, és 17 vége van. És az idézőjel is módosíthat.
És végigolvasram ugyan a kivettségre írtakat, de el sem tudom képzelni, hogy mi lehet a kivett hétvégi ház értelme. Ott áll a ház, zöldterület körülötte. Városban. Akkor már nem hétvégi a ház, hanem valami más kategória, talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!