Ti melyik pártra terveztek szavazni 2018-ban és miért?
Én még elég nyitott vagyok a témában, de 3 pártra egész biztosan nem szavazok, ezek a Fidesz, az MSZP és a DK. Az utóbbi 20 évben az MSZP és a Fidesz számtalanszor bizonyították hogy alkalmatlanok a feladatra szerintem időszerű lenne hogy egy olyan párt kerüljön hatalomra aminek még nem volt alkalma bizonyítani (a DK a kivétel Gyurcsány miatt).
Számomra az LMP a legszimpatikusabb, mert én is nagy környezetvédő vagyok és Szél Bernadettről is elég pozitív véleménnyel vagyok, de mégis valószínűbb hogy a Jobbikra fogok szavazni annak ellenére hogy egyáltalán nem vallom nacionalista konzervatív nézeteiket. A Fideszből viszont már annyira elegem van, hogy azt mondom, akkor már inkább a Jobbik, azért mert egyelőre ők a legerősebbek az ellenzékben. Harmadik lehetőségnek még ott van a Momentum, de velük kapcsolatban még nem igazán tudom mit gondoljak.
Jobbik egyértelmű. Dinamikus, fiatalos, hazafiak vannak ott. Egyetlen párt ami nem zsidóbol meg cigányból (Orbán Viktor) áll. M.o szégyene hogy ilyen miniszterelnök van jelenleg.
Amúgy hiába hogy jobboldali beállitottságú vagyok, őszintén szólva az LMP még valamiért normálisnak tűnik. De lehet csak azért mert jó MILF a miniszterelnök jelöltük :D
Én egyik pártban sem bízok. Jobbikra szavazok, nem azért mert hű de nagy Jobbikos vagyok, meg bennük megbízom, tudom hogy sok agyament dolgaik vannak amivel sokan nem értenek egyet, de itt az országba már annyira el van cseszve minden a Fidesznek köszönhetően hogy ennél rosszabb már nem lesz, maximum jobb egy kicsivel, vagy ugyanolyan rossz, de én jobban hiszek abba hogy talán jobb lesz. Persze a Jobbik nem ígéri hogy hű de jó világ lesz, de mégis jobban csinálnák. Meg mégis népszerűbbek, egyre több embertől hallom hogy nagyon arra pártolnak át mert a Fideszt el akarják üldözni, sokan, nagyon sokan kormányváltást akarnak amire jelen esetben csak a Jobbik képes.
Ezekbe a kis pártokban nem bízom. LMP nálam lejáratta magát, a Fidesz könnyen megvásárolja a képviselőit. Momentumról annyit hogy nekem nagyon gyanúsak hogy Fidesz pártiak szinte. Sok más kis pártot a Fidesz simán megvásárol kilóra. A kétfarkú kutyapárt az csak egy vicc, de legalább teszek jó dolgokat, próbálnak inkább valamit okozni, de azért nem szavazok rájuk mert sokan nem fognak rájuk szavazni, szinte nulla esélyük bekerülni a parlamentbe, és a szavazatomat inkább annak adom akiknek van esélyük kormányváltásra!
Persze még mindig hátra van kb fél év, addig bármi történhet, de arra már kicsi esélyt látok, így jelen pillanatban Jobbik részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!