Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti melyik pártra terveztek...

Ti melyik pártra terveztek szavazni 2018-ban és miért?

Figyelt kérdés

Én még elég nyitott vagyok a témában, de 3 pártra egész biztosan nem szavazok, ezek a Fidesz, az MSZP és a DK. Az utóbbi 20 évben az MSZP és a Fidesz számtalanszor bizonyították hogy alkalmatlanok a feladatra szerintem időszerű lenne hogy egy olyan párt kerüljön hatalomra aminek még nem volt alkalma bizonyítani (a DK a kivétel Gyurcsány miatt).

Számomra az LMP a legszimpatikusabb, mert én is nagy környezetvédő vagyok és Szél Bernadettről is elég pozitív véleménnyel vagyok, de mégis valószínűbb hogy a Jobbikra fogok szavazni annak ellenére hogy egyáltalán nem vallom nacionalista konzervatív nézeteiket. A Fideszből viszont már annyira elegem van, hogy azt mondom, akkor már inkább a Jobbik, azért mert egyelőre ők a legerősebbek az ellenzékben. Harmadik lehetőségnek még ott van a Momentum, de velük kapcsolatban még nem igazán tudom mit gondoljak.

2017. okt. 23. 14:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%
A kétfarkú kutyákra. Úgy is az ellenzéki pártok a szavazók egy részét teljesen szétforgácsolják, hogy a fidesz tudjon fölényesen nyerni.
2017. okt. 23. 18:14
 12/29 A kérdező kommentje:

#1: Igazad lehet, de tavaszig még sok minden történhet, én még reménykedek.

#8: Ezzel én is így vagyok, szívesebben látnék fiatalabbakat a kormány élén. A Fidesz már a nevében is hiteltelen, lassan ideje lenne átnevezni a pártot.

A többi választ olvasva meglep, hogy még mindig ennyien szavaznának a Fideszre. Kíváncsi lennék arra, mit kellene a kormánynak tennie ahhoz, hogy még a hű Fideszesek is ellenük szavazzanak?

2017. okt. 23. 18:27
 13/29 anonim ***** válasza:
76%

LMP.

Fideszre soha többet.

MSZP - DK viccnek is rossz, nekik köszönhető a fidesz ámokfutása.

Jobbiktól tartok.

LMP maradt.

2017. okt. 23. 18:51
 14/29 anonim ***** válasza:
77%
Jobbik, mert az egyetlen mérhető magyar és tisztességesnek tűnő párt. A többi vicc kategória.
2017. okt. 23. 18:58
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
"A Fidesz már a nevében is hiteltelen, lassan ideje lenne átnevezni a pártot" A Fidesz már nem a Fiatal Demokraták Szövetségének a rövidítése csak úgy szólok. Most már Fidesz – Magyar Polgári Szövetség röviden Fidesz de nem Fiatal Demokraták Szövetsége. Megértem, hogy utálod a Fideszt de ha a nevébe akarsz belekötni jó lenne ha tudnád a jelentését.
2017. okt. 24. 12:13
 16/29 anonim ***** válasza:
Hogyha nem erre gondoltál akkor nem szóltam, de ezzel szoktak jönni legtöbbször és szerintem erre gondoltál.
2017. okt. 24. 12:14
 17/29 anonim ***** válasza:
36%
A Fideszre fogok. Azért mert nemsokára nyugatra költözünk (pár év) de addig az egykulcsos adójuk miatt többet teszünk félre sokkal, tehát megéri nekünk. Őszinte válasz nem? Aki pedig le akar pontozni az vegye figyelembe, hogy a kérdés az volt, hogy kire szavaznék és miért én pedig erre válaszoltam a magam részéről.
2017. okt. 24. 12:34
 18/29 anonim ***** válasza:
40%

LMP vagy Jobbik.

A Momentum sajnos nem jöhet számításba, mert a fidesz épp azt szeretné, ha az ellenzék minél megosztottabb lenne. Ezért erősen hajlok a Jobbik felé, hogy legyen egy viszonylag erős ellenzéki párt, egyébként sose szavaznék a Jobbikra, és ha a jövőben gyengül a fidesz, többet nem is fogok.

2017. okt. 24. 14:08
 19/29 A kérdező kommentje:

15.: Az MPSZ-ről tudtam, nekem csak a Fidesszel volt bajom, de ezek szerint a Fidesz már semmit nem jelent, azt hittem mai napig egy rövidítés, szóval ez az én hibám.

17.: Önző, de érthető és legalább őszinte, én nem foglak lepontozni. Itt a lepontozásoknak amúgy sincs értelme, mert vélemények hangzanak el, itt nincs olyan hogy jó, vagy hasznos válasz.

2017. okt. 24. 14:19
 20/29 anonim ***** válasza:
69%
17, remélem legalább undorral szavazol rájuk, miközben tudod, hogy 10 millió ember tönkretételét támogatod.
2017. okt. 24. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!