Ti melyik pártra terveztek szavazni 2018-ban és miért?
Én még elég nyitott vagyok a témában, de 3 pártra egész biztosan nem szavazok, ezek a Fidesz, az MSZP és a DK. Az utóbbi 20 évben az MSZP és a Fidesz számtalanszor bizonyították hogy alkalmatlanok a feladatra szerintem időszerű lenne hogy egy olyan párt kerüljön hatalomra aminek még nem volt alkalma bizonyítani (a DK a kivétel Gyurcsány miatt).
Számomra az LMP a legszimpatikusabb, mert én is nagy környezetvédő vagyok és Szél Bernadettről is elég pozitív véleménnyel vagyok, de mégis valószínűbb hogy a Jobbikra fogok szavazni annak ellenére hogy egyáltalán nem vallom nacionalista konzervatív nézeteiket. A Fideszből viszont már annyira elegem van, hogy azt mondom, akkor már inkább a Jobbik, azért mert egyelőre ők a legerősebbek az ellenzékben. Harmadik lehetőségnek még ott van a Momentum, de velük kapcsolatban még nem igazán tudom mit gondoljak.
#1: Igazad lehet, de tavaszig még sok minden történhet, én még reménykedek.
#8: Ezzel én is így vagyok, szívesebben látnék fiatalabbakat a kormány élén. A Fidesz már a nevében is hiteltelen, lassan ideje lenne átnevezni a pártot.
A többi választ olvasva meglep, hogy még mindig ennyien szavaznának a Fideszre. Kíváncsi lennék arra, mit kellene a kormánynak tennie ahhoz, hogy még a hű Fideszesek is ellenük szavazzanak?
LMP.
Fideszre soha többet.
MSZP - DK viccnek is rossz, nekik köszönhető a fidesz ámokfutása.
Jobbiktól tartok.
LMP maradt.
LMP vagy Jobbik.
A Momentum sajnos nem jöhet számításba, mert a fidesz épp azt szeretné, ha az ellenzék minél megosztottabb lenne. Ezért erősen hajlok a Jobbik felé, hogy legyen egy viszonylag erős ellenzéki párt, egyébként sose szavaznék a Jobbikra, és ha a jövőben gyengül a fidesz, többet nem is fogok.
15.: Az MPSZ-ről tudtam, nekem csak a Fidesszel volt bajom, de ezek szerint a Fidesz már semmit nem jelent, azt hittem mai napig egy rövidítés, szóval ez az én hibám.
17.: Önző, de érthető és legalább őszinte, én nem foglak lepontozni. Itt a lepontozásoknak amúgy sincs értelme, mert vélemények hangzanak el, itt nincs olyan hogy jó, vagy hasznos válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!