Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Elkezdett érdekelni politika,...

Elkezdett érdekelni politika, pártok, szavazás. Tudnátok mesélni róla? Többi lent.

Figyelt kérdés

Elkezdtem érdeklődni a poltikia iránt(16 vagyok, ezért nem vagyok otthon a témába). Sok mindent hallotam a pártokról ami vagy igaz vagy nem: fidesz: meglopta az egész országot, a barátait ismerősöket támogatja...

Mszp: erről nem tudok sok mindent csak hogy ők is voltak mar hatalmon.

Jobbik: Haza védők, rasszisták.. elvileg több munkát/fejlesztéseket biztosítanának..

A többi pártról nem tudok semmit mondani.. de azzal tisztába vagyok hogy ami most van(Orbán) az nagyon nem jó!

Ha van olyan párt aki még úgy elfogadható..... akkor szerintetek kinek 'kellene'megnyerni majd a miniszterelnöki választást? Köszönöm az infókat.

2017. okt. 18. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Jelenleg nincs ilyen párt. Ne csak a kormány médiából tájékozódj, hanem széles körűen, a külföldi médiákból is.
2017. okt. 18. 16:50
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Előttem szólónak igaza van.

Jelenleg nincs olyan párt az országban,akire érdemes lenne szavazni.

Az eddigi kormányok mind a hazudozás és lopás felső szintjét képviselték.

Orbánék ezt megtolják az unioban való kémkedéssel,és adatok átadásával az oroszoknak.

2017. okt. 18. 17:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne mások véleményét akard a magadévá tenni, hanem alakíts ki sajátot. Néhány hónapig figyeld az eseményeket a médiában, és vond le következtetéseket.
2017. okt. 18. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
A témakör sokkal összetettebb annál, mint hogy 2-3 soros válaszok alapján próbáld kialakítani a véleményed. Azt javaslom, hogy figyeld egyenlő arányban a kormánypárti-, és az ellenzéki médiát. Ne csak a híradókat, hanem a vélemény-, és vitaműsorokat is kövesd (ajánlani tudom pl. a mai Angard című műsort az Echo TV-n, vagy a holnapi Csörtét a Hír TV-n). Mire szavazókorú leszel, már el fogod tudni dönteni, kire voksolj. :)
2017. okt. 18. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
MKKP?
2017. okt. 18. 21:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2017. okt. 19. 06:40
 7/8 anonim válasza:
Szia. :) Én is 16 éves vagyok, így szilárd képem nekem sincs a politikáról, de tanácsolni tudok. Figyeld a híreket, a sajtótájékoztatókat, beszédeket, mit igértek, mit tartottak be, esetleg miért nem tartották be. Összegezd, hogy mit vársz el egy párttól. Gondolom ne lopjon el az országtól nagy pénzeket, ténylegesen támogassa a magyarságot, jó fejlesztéseket szorgalmazzon, ne árulja el a hazáját, stb. Ez szerint ,,válassz" szimpatikus és kevésbé szimpatikus pártokat. Nekem például az is fontos, hogy a környező népekkel baráti viszonyt alakítsunk ki, ne legyünk radikálisak. Semmi szükség egy háborúra, pláne nem abban a korban, ahol egy gombnyomással emberek millióinak életéről dönthet, egy nem feltétlenül megbízható vezető. A sunyi árbázatúakkal óvatosan, általában nem jó jel. Minden éremnek két oldala van. Van ott rossz is és jó is. Egyet fogadj meg, ne higgy el mindent, amit egyesekről írnak. Állandó jelleggel folyik a sárdobálás, sok hír csak hazugság, köze sincs a valósághoz. Legyen saját véleményed a tapasztalatok alapján. Remélem segítettem. :)
2017. okt. 21. 22:11
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen, sokat segítettél köszönöm:)!

És teljesen igazad van a leirtakban.

2017. okt. 27. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!