Szükség van a Parlamentben az Lmp-re?
Azok nem csinálnak semmit, ott ülnek oszt jóvan.
Várják a messiást? (Perez-t)
Elképzelem, amint a kedves kérdező otthon ül és veri a farkát mert ilyen jó kérdést tudott ma feltenni :D Plusz a többi jobbikos kommentelő is ezekre élvezkedik. Simán kinézem belőletek :D Tényleg ennyire élvezitek mások lejáratását? Ez már nagyon beteges. Gondolom nincs az életetekbe semmi boldogság. Ez a nap fénypontja, ha egy ilyen kérdés kiirásakor egy jót tudtok szitkozódni :) Hajrá! csak igy tovább!!
Ráadásul olyan kérdést élveztek, ahol vitázni sem lehet, tehát még azt se lehetne mondani, hogy akár érvelni tudnátok... áá csak a tömény gyűlölködés önmagatok feljebb emelésére :) nem igy kéne ego-t növelni.
Mivel 7% rászavazott szükség van rá.
A Jobbikra sem szavaztak sokkal többen, alig kevesebb mint a fele szavazója van az LMP-nek mint a Jobbiknak.
Ennyi erővel én meg mondhatnám, hogy a Jobbikra nincs semmi szükség.
"Elképzelem, amint a kedves kérdező otthon ül és veri a farkát mert ilyen jó kérdést tudott ma feltenni "
ebből látszik hogy a 33 ms ostobább mint a pártja
"Ennyi erővel én meg mondhatnám, hogy a Jobbikra nincs semmi szükség."
én meg azt hogy at mszp re sincs
mszp még annyival se előzte meg a jobbikot mint amennyivel lemaradt az lmp a jobbiktól
33
Te komoly embernek tűnsz, biztos tudod a választ.
Légyszíves, meséld el hány felszólalása volt a héten az általad kedvelt pártocska derék képviselőinek.
Ágica azért hozta a formáját
utálom ezt a pártot
"én meg azt hogy at mszp re sincs"
Persze, de ennek így semmi értelme se lenne.
Mind a 4 pártra szükség van.
Arra van szükség, akit az emberek beszavaznak.
Ennyi.
nem csinálnak azok semmit
ilyet szól az lmp s:
"én is képviselek valakiket a jobbik és képvisel valakiket"
nos a Jobbik a magyar állampolgárokat képviseli
akkor az lmp kiket??? :O
ha ő annyira más képvisel akkor kiket?
nyilván a bűnözőket a többségi társadalommal szemben
megmondta Oszolyák Ágica...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!