A Jobbik népszerűsége 11%, az MSZP-é szintén csökkent, de még mindig több, mint a Jobbiké. Vélemény?
"Számít ez is. Azt mutatja hogy a Jobbik már 6 százalékpontnyi szimpatizánst vesztett. Pedig csak egy hónap telt el"
Ez így nem feltétlenül igaz.
Egyrészt az a 6% bőven betudható a hibahatárnak, másrészt én biztos vagyok benne, hogy az a 850.000 ember nem mind meggyőződéses Jobbikos, csak aktuálisan épp a Jobbik volt nekik a legszimpatikusabb.
Ha nem értesz a statisztikakészítéshez, ne okoskodj.
Tisztában vagyok miért bukott meg a MIÉP. Azt mondtam, hogy ugyanaz lesz a sorsa.
Kedves nemtudomhanyadik válaszoló, aki szerint a Jobbikkal mindig ferdítenek. Azzal kezdtem az egészet, hogy az is hazugság volt sok szimpatizáns szerint, hogy max 20%-ot kapnak Vonáék.
"Annak se, hogy a melegpárt is bent van."
Ha az LMP szerinted melegpárt, akkor a Jobbik meg náci, ennyi.
Remélem, a Jobbik népszerűsége 5% alá fog csökkenni, ki nem állhatom azt a sunyiképű Vonát meg harcostársait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!