Kire fogtok szavazni jövőre?
Most próbálok már elkezdeni dönteni -ismerve a magyar politikát- kizárásos alapon.
Ideológiám egyébként: Liberális, Libertariánus, EU-párti, Éjjeliőr Állam-párti.
FIDESZ - Biztos, hogy nem, mert elegem van Orbánból és a rigolyáiból
MSZP - Nem hiszem, mert alatta is szar volt az ország
Jobbik - Biztos, hogy nem, mert szélsőjobbosok
LMP - Biztos, hogy nem, mert zöldpárt, és nem támogatom a környezetvédelmet
DK - Itt van Gyurcsány, az nem tetszik, de legalább liberálisak
Együtt - Az eddigiek közül ez tetszik a legjobban, viszont sajnos ezek is zöldek, és úgy tűnik, hogy ezerfelé akarnak menni az ideológiájukkal
Párbeszéd - Zöldek, tehát kiesnek
Liberálisok - Őket szeretem a legjobban, tetszik Fodor Gábor személye.
Tehát ezek után kizárásos alapon Liberálisok, DK, vagy MSZP. Legszívesebben a Liberálisokra adnám a voksomat, de lehet, hogy rászavazok az MSZP-re, vagy a DK-ra, attól függően, hogy melyiknek van több esélye, csak hogy eltűnjön Orbán.
Ti hogyan vélekedtek a mostani pártokról és kire akartok szavazni.
És a Momentum? Liberális, baloldali, nem zöld, nem volt még kormányon, nem bizonyított, nincsenek benne bukott politikusok...
Ez nem az én véleményem, mindössze a kérdésre válaszolok. A momentum nem felel meg neked?
Attól hogy a technika fejlődik.. a környezetre mindig vigyázni kell. Ez a fejlődés csak úgy lehet teljes, ha vigyázunk az értékeinkre. Értem én hogy, hogy ma már sok minden a gépek körül forog.. de nem szabad elfelejteni milyen fontos dolog a természet.. az érző világ.
Nem éppen mindegy.. milyen élelmiszer hol lett megtermelve vagy mesterségesen előállítva.
Remélem az alternatív jövő úgy alakul hogy a természet értékei mindig fontosak lesznek, pártoktól függetlenül is.
Sajnálom , ha te a gépek világát jobban értékeled ennél. Legyen a te ügyed.
A Momentumot lehagytad, pedig én is rájuk fogok szavazni.
A Wiki oldalon is szerepelnek a táblázatban, csak mivel nincs még fix miniszterelnök jelöltjük, ezért a felső bekeretezett részből lehagyták őket. (Egyébként az MSZP-nek sincs jelenleg jelöltje, Botka után. Molnár Gyula csak a pártelnök, ha jól tudom. )
Momentum jelöltje vagy Fekete-Győr András lesz, vagy egy külsős "köztiszteletben álló" civil, ha találnak olyat.
Egyébként a Momentum kb. a legeupártibb jelenleg.
Óva intenélek attól, hogy azt a logikát használd, hogy "csak eltűnjön Orbán"... Orbán pont úgy kapott kérharmadot, hogy "Csak tűnjön el a Gyurcsány meg a Bajnai". Aztán mennyivel jobb lett ugye?
Biztos, hogy nem, mert zöldpárt, és nem támogatom a környezetvédelmet
LOL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!