Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire fogtok szavazni jövőre?

Kire fogtok szavazni jövőre?

Figyelt kérdés

[link]

Most próbálok már elkezdeni dönteni -ismerve a magyar politikát- kizárásos alapon.

Ideológiám egyébként: Liberális, Libertariánus, EU-párti, Éjjeliőr Állam-párti.

FIDESZ - Biztos, hogy nem, mert elegem van Orbánból és a rigolyáiból

MSZP - Nem hiszem, mert alatta is szar volt az ország

Jobbik - Biztos, hogy nem, mert szélsőjobbosok

LMP - Biztos, hogy nem, mert zöldpárt, és nem támogatom a környezetvédelmet

DK - Itt van Gyurcsány, az nem tetszik, de legalább liberálisak

Együtt - Az eddigiek közül ez tetszik a legjobban, viszont sajnos ezek is zöldek, és úgy tűnik, hogy ezerfelé akarnak menni az ideológiájukkal

Párbeszéd - Zöldek, tehát kiesnek

Liberálisok - Őket szeretem a legjobban, tetszik Fodor Gábor személye.

Tehát ezek után kizárásos alapon Liberálisok, DK, vagy MSZP. Legszívesebben a Liberálisokra adnám a voksomat, de lehet, hogy rászavazok az MSZP-re, vagy a DK-ra, attól függően, hogy melyiknek van több esélye, csak hogy eltűnjön Orbán.

Ti hogyan vélekedtek a mostani pártokról és kire akartok szavazni.

2017. okt. 8. 19:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%

És a Momentum? Liberális, baloldali, nem zöld, nem volt még kormányon, nem bizonyított, nincsenek benne bukott politikusok...

Ez nem az én véleményem, mindössze a kérdésre válaszolok. A momentum nem felel meg neked?

2017. okt. 9. 03:06
 12/23 A kérdező kommentje:
A wiki cikk szerint ami a 2018-as pártokat listázza ki, az nem indul, ahogy a KDNP-t sem, amit egy előző hozzászóló említett.
2017. okt. 9. 03:16
 13/23 anonim ***** válasza:
23%
A Jobbikra mert az magyarokból áll.
2017. okt. 9. 09:06
 14/23 hájaaa ***** válasza:
2017. okt. 9. 09:41
 15/23 Whitewolf19 ***** válasza:
56%

Attól hogy a technika fejlődik.. a környezetre mindig vigyázni kell. Ez a fejlődés csak úgy lehet teljes, ha vigyázunk az értékeinkre. Értem én hogy, hogy ma már sok minden a gépek körül forog.. de nem szabad elfelejteni milyen fontos dolog a természet.. az érző világ.

Nem éppen mindegy.. milyen élelmiszer hol lett megtermelve vagy mesterségesen előállítva.

Remélem az alternatív jövő úgy alakul hogy a természet értékei mindig fontosak lesznek, pártoktól függetlenül is.

Sajnálom , ha te a gépek világát jobban értékeled ennél. Legyen a te ügyed.

2017. okt. 9. 09:55
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Független jelöltre szavazok.
2017. okt. 9. 10:40
 17/23 anonim ***** válasza:
87%

A Momentumot lehagytad, pedig én is rájuk fogok szavazni.

A Wiki oldalon is szerepelnek a táblázatban, csak mivel nincs még fix miniszterelnök jelöltjük, ezért a felső bekeretezett részből lehagyták őket. (Egyébként az MSZP-nek sincs jelenleg jelöltje, Botka után. Molnár Gyula csak a pártelnök, ha jól tudom. )

Momentum jelöltje vagy Fekete-Győr András lesz, vagy egy külsős "köztiszteletben álló" civil, ha találnak olyat.

Egyébként a Momentum kb. a legeupártibb jelenleg.

Óva intenélek attól, hogy azt a logikát használd, hogy "csak eltűnjön Orbán"... Orbán pont úgy kapott kérharmadot, hogy "Csak tűnjön el a Gyurcsány meg a Bajnai". Aztán mennyivel jobb lett ugye?

2017. okt. 9. 10:56
 18/23 anonim ***** válasza:
3%
FIDESZ.Mert tudja,ha éhendöglik a melós,annak jó vége nem lesz.Manapság csak az nem dolgozhat,aki nem akar (vagy nem tud).
2017. okt. 9. 11:36
 19/23 anonim ***** válasza:
3%
Fideszre. Ő a legkisebb rossz. + Egyetlen párt aki törődik a néppel.
2017. okt. 9. 12:20
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Biztos, hogy nem, mert zöldpárt, és nem támogatom a környezetvédelmet

LOL.

2017. okt. 9. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!