Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek hogyan fér meg...

Szerintetek hogyan fér meg egy zászlón "a nép nevében" jelmondat és a royalizmus?

Figyelt kérdés

Ugyanazon párt, amely kampányában a fenti verscímet idézte, úgymond az "apostoli királyság" visszaállítását is szeretné. Legalábbis ezt nyilatkozta a minap a frakció egyik tagja...

Petőfi Sándor: A nép nevében

[link]

Petőfi Sándor: Akasszátok föl a királyokat!

[link]

2010. máj. 27. 17:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

""Az, hogy valami a nép nevében történik, nem jelenti azt, hogy a népnek van is beleszólása"

Na, az ilyen rendszerektől óvjon meg minket a vakszerencse."

Én nem feltétlen így gondolom. Nem bánom, ha nekem nincs beleszólásom, ha cserébe az emberek jól élnek, a gazdaság, és a kultúra virágzik stb. Csak sajnos a legtöbb uralkodón kifog a hatalom, és csak a saját érdeküket nézték nem a népét. Viszont az elvvel nincs gond. Voltak olyan királyok is, akik alatt ez ideig/óráig megvalósult.

2010. máj. 27. 17:47
 12/22 anonim ***** válasza:
45%

79

Tekintve, hogy az ideig-óráig az életem egy igen kicsi részét fedi le jó eséllyel, inkább kösz nem.

2010. máj. 27. 17:48
 13/22 anonim ***** válasza:
27%
nekem az sem bajom, ha a turulsámánmegakeresztény jobbikosok így élnek, de ne erőltessék másra, és nem küldjenek el a fenébe és nevezzenek mindennek ha nem értek egyet velük.
2010. máj. 27. 17:52
 14/22 anonim ***** válasza:
18%

38

ha félreérthető lett volna, akkor tisztázom:

én osztom a véleményed

2010. máj. 27. 17:56
 15/22 anonim ***** válasza:
40%

73

Hurrá, végre valaki. :D

2010. máj. 27. 17:59
 16/22 A kérdező kommentje:
Ugyan hol maradnak a Martens-bakancsos királypártiak, hogy a hont kivont karddal védjék Petőfitől és tőlünk? :D
2010. máj. 27. 18:23
 17/22 A kérdező kommentje:
Minden válaszolónak zöld kezet adtam. Akik sunyin, gyáván a pirosat nyomkodják, legyen bennük annyi mersz, hogy beírják a véleményüket is. Köszönöm.
2010. máj. 27. 19:03
 18/22 anonim ***** válasza:
51%
Ők a sunyi jobbikosok, akiket most is rendszerint megfogtunk, de mivel nem tudnak maguk észérveket felhozni, és más jelmondatot sem tanultak be, így a szőnyeg alá söprik a problémát.
2010. máj. 27. 23:48
 19/22 anonim ***** válasza:
65%
Az "apostoli királyság visszaállítása" nem a királyságot, mint államformát jelenti, hanem a történelmi Magyarországot. Vagy Vesszen Trianon, irredentizmus, határrevízionizmus! Mocskos náci vagyok, elhatárolódom magamtól.
2010. máj. 28. 08:50
 20/22 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 08:50

Akkor Zagyva nemzettestvér miért nem azt mondta, hogy "a cél a történelmi Magyarország visszaállítása"...? Máris másként nézne ki a dolog. Szerintem felesleges magyarázni a bizonyítványt, ugyanis maga sem tudta, mit beszél.

2010. máj. 28. 19:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!