Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobbikosok! Vona akármit...

Jobbikosok! Vona akármit csinálhat, akkor is szent marad a szemetekben?

Figyelt kérdés
Ha már az se baj, hogy az adónkból kapja a fizetését, és nem érdekli a munkája. Inkább elmegy egy kis rádióba beszélgetni. Mi lenne az a cselekedet, ami miatt elpártolnátok tőle?
2010. máj. 27. 10:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Orbán a románokat feltétel nélkül beszavazta az EU-ba, onnantól kezdve már tök mindegy. Egyébként ott volt egyáltalán? Gyurcsány hiába volt ott, Bajnai meg tuti nem volt ott. Szerintem mindegy, hogy 334 vagy 335 szavazattal fogadják el. Ha számított volna Vona jelenléte, és úgy csúszik le, akkor szerintem a Dunából halásznák ki :D
2010. máj. 28. 08:57
 22/23 anonim ***** válasza:
Látszik,hogy féltek tőle!!!!!!
2010. jún. 2. 13:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Vona nem szent, hanem egy értelmes hétkönapi ember aki tud gondolkodni, tisztánlátni és cselekedni, a kisemer és nezet szemszögéből szemlélni a dolgokat. Pont ezért szeretik ennyien. Kiváló Miniszterelnök lenne. Én rá szavazok.
2013. dec. 10. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!