Miért lenne jó kilépni az EU-ból vagy miért nem?
"A magam részéről úgy látom, hogy az európai nyugati hatalmak erőltetik akaratukat a többi tagállamra folyamatosan."
Ezt elég rosszul látod. A döntések szavazással dőlnek el, ahol minden tagállamnak egyforma szavazati joga van. Vagyis például Magyarországnak ugyanolyan érvényű szavazata van, mint Németországnak. A szavazások eredménye egyszerű szavazat többséggel dől el.
"Sajnos sok esetben úgy tűnik a nyugat európai tévedesek folyamatosak és kártékonyak a többi államra nézve."
SZERINTED tévedések. Mások szerint viszont nem azok. Például a francia, vagy a német szavazók (több mint 150 millió fő) azt a tévedés, amit itt, Magyarországon csinálunk (10 millió fő).
"Szerintetek mi értelme egy olyan közösségben maradni, ahol van 1-2 hangadó, a többieknek meg nem sok szavak van?"
A többieknek is ugyanannyi szavuk van. Egy szavazáson minden tagország szavazata ugyanannyit ér. De ha valamit több tagország támogat, akkor azt nem nevezheted úgy, hogy "a többieknek nem sok szavuk van". A "többiek" például meggyőzhetik saját igazukról a "hangadókat". Szerinted miért nem sikerül nekik?
"Én simán kiléptetném az országot ebből a széteső Unióból, mert gyakorlatilag 2020-tól ígyis-úgyis megszűnik a pénzügyi támogatásunk."
Ja, és csak addig kell ott maradnunk, amíg fizetnek érte, ugye? Ha már valami kötelezettség is szóba jön, akkor gyorsan le kell lépni...
Egyszerűen gusztustalan vagy. Szégyellem, hogy egy országba születtél velem.
Lehet, hogy TE a pénzért csinálod, mint minden prostituált.
Én azért támogatom az EU-t, mert szerintem egy pozitív dolog a népek, nemzetek összefogása.
Valóban nagy a szakadék kettőnk között. Áthidalhatatlanul nagy.
Az EU döntéshozatalában minden ország részt vesz, innentől kezdve a kérdés teljesen téves.
És nem szűnik meg a támogatás 2020-tól sem.
Most akkor a tények ismeretében gondold újra az álláspontod :)
@20:01
Nem értelek. Ha büszkén hangoztatod is, hogy te csak a pénzért csinálod, akkor miért sértődsz meg, ha lek.rváznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!