Mi a véleményetek az LMPről? Valamint Szél Bernadettről?
Altalanossagban érdekel a véleményetek, csak kíváncsiságból. Én szimpatizálok a párttal, de nem vagyok túl jártas a politikában.
Írjátok meg kor, nem, megyét is.
21 F GyőrMosonSopron
Az LMP amit képvisel az jó. Konstruktívak, ami szintén jó. De gyakorlatilag semmit nem csinálnak, nem hallani róluk. És Schiffer távozásával meg is döglött a párt. Egy tömbben vannak kezelve az MSZP holdudvarával, de nem ez a baj, hanem az, hogy ott is érzik magukat jól. Schiffer is ezért lépett ki (szerintem). A Momentumosok számomra nagyon visszataszítóak, de azt el kell ismerni, hogy ezek ketten és a másik oldalról a Jobbik rendszerszintű változásokat akar, nem pedig választást nyerni.
18f Újpest
Az én korosztályomban aki nem azért szavaz egy pártra mert a szülők is arra szavaznak, hanem valamennyire követi a politikát, az jobbikos vagy lmp-s.
Az én véleményem szerint Schiffer távozása óriási érvágás volt a pártnak, őszintén szólva nekem ő volt az egyetlen szimpatikus lmp-s.
Én elhiszem róluk a jó szándékot egyébként, de egyelőre túl futurisztikusnak tartom hogy egy zöld baloldali párt kormányozzon, mivel vannak nagyobb problémák is annál, mint amikkel ők akarnak foglalkozni. (Pl. hogy nem atomerőműveket akarnak -ami óriási előrelépés a hőerőművekhez képest, hiszen csak vízgőzt bocsátanak ki magukból- hanem megújuló energiát. Persze hogy az lenne a legjobb, csak jelenleg nem reális, tehát a kisebbik rossz elve alapján Paks II-t legfeljebb gazdasági szempontokból és korrupciós szálak miatt kell támadni, nem azért mert atom.)
22F /Budapest
"gyakorlatilag semmit nem csinálnak, nem hallani róluk"
Csinálnak azok rengeteg mindent, csak fel kéne menni a honlapjukra. Azt várhatod, hogy a fideszmédia lehozza az összes akciójukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!