Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek az LMPről?...

Mi a véleményetek az LMPről? Valamint Szél Bernadettről?

Figyelt kérdés

Altalanossagban érdekel a véleményetek, csak kíváncsiságból. Én szimpatizálok a párttal, de nem vagyok túl jártas a politikában.

Írjátok meg kor, nem, megyét is.

21 F GyőrMosonSopron

2017. szept. 5. 12:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Számomra is ők a legszimpatikusabbak, de csak akkor szavazok rájuk, ha biztosnak érzem a bejutásukat(már amennyire ez lehetséges) a parlamentbe. Ha nem, akkor másra szavazok, mert számomra pillanatnyilag a lényeg: ne legyen újabb "2/3".
2017. szept. 5. 13:02
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Az LMP amit képvisel az jó. Konstruktívak, ami szintén jó. De gyakorlatilag semmit nem csinálnak, nem hallani róluk. És Schiffer távozásával meg is döglött a párt. Egy tömbben vannak kezelve az MSZP holdudvarával, de nem ez a baj, hanem az, hogy ott is érzik magukat jól. Schiffer is ezért lépett ki (szerintem). A Momentumosok számomra nagyon visszataszítóak, de azt el kell ismerni, hogy ezek ketten és a másik oldalról a Jobbik rendszerszintű változásokat akar, nem pedig választást nyerni.

18f Újpest

2017. szept. 5. 14:10
 3/13 anonim ***** válasza:
34%
*elbtam xd. Nyilván Pest megye... (BP/4.)
2017. szept. 5. 14:11
 4/13 anonim ***** válasza:
47%

Az én korosztályomban aki nem azért szavaz egy pártra mert a szülők is arra szavaznak, hanem valamennyire követi a politikát, az jobbikos vagy lmp-s.

Az én véleményem szerint Schiffer távozása óriási érvágás volt a pártnak, őszintén szólva nekem ő volt az egyetlen szimpatikus lmp-s.

Én elhiszem róluk a jó szándékot egyébként, de egyelőre túl futurisztikusnak tartom hogy egy zöld baloldali párt kormányozzon, mivel vannak nagyobb problémák is annál, mint amikkel ők akarnak foglalkozni. (Pl. hogy nem atomerőműveket akarnak -ami óriási előrelépés a hőerőművekhez képest, hiszen csak vízgőzt bocsátanak ki magukból- hanem megújuló energiát. Persze hogy az lenne a legjobb, csak jelenleg nem reális, tehát a kisebbik rossz elve alapján Paks II-t legfeljebb gazdasági szempontokból és korrupciós szálak miatt kell támadni, nem azért mert atom.)

22F /Budapest

2017. szept. 5. 14:16
 5/13 anonim ***** válasza:
73%

"gyakorlatilag semmit nem csinálnak, nem hallani róluk"

Csinálnak azok rengeteg mindent, csak fel kéne menni a honlapjukra. Azt várhatod, hogy a fideszmédia lehozza az összes akciójukat.

2017. szept. 5. 14:41
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Leszoktak már azóta a sötétzöld atomfóbiájukról? Mert addig szóba sem jöhetnek. Ha már az energiapolitikához sem értenek, akkor mi lehet még a többi területen?
2017. szept. 5. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
SZDSZ 2.0.
2017. szept. 5. 15:22
 8/13 anonim ***** válasza:
15%
Egy vicc a párt, így meg hogy bernike van a főszerepben, főleg.
2017. szept. 5. 15:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Eleve nem lehet komolyan venni egy pártot, amely másokhoz képest határozza meg önmagát. "Lehet más a politika" - mihez képest? Mindig más etalonhoz viszonyítva?:D Tipikusan a kiforratlan értékrendű, önálló gondolatokra képtelen, de a szélsőségtől erősen ódzkodó protestszavazók összegyűjtésére alakult, színtelen, szagtalan, gáznemű anyag.:-)
2017. szept. 5. 16:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen miniszterelnök kellene Magyarországnak!
2017. szept. 5. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!