Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerinted ki ma MO / Külföldön...

Szerinted ki ma MO / Külföldön a legvállalhatatlanabb politikus és miért?

Figyelt kérdés

Akit ha meglátsz valahol már rosszul leszel.

Csak simán érdekel.

Am nekem Németh Szilárd. Szerintem azaz ember olyan szinten primitív h berakhatnák az értelmezőbe h lásd Németh Szilárd. Komolyan nem értem h a Fidesz h tudja ezt az embert felvállalni ?

"Azé a világ aki teleszüli. "

"Ö nem definiálja a háttérhatalmat, mer ez nem az egyetem."

Ja hát igen azt elvégezni talán nem ártott volna.

2017. szept. 2. 22:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"- Gyurcsány F. A baloldal bohóca, de szerintem fideszes."

Ez hogy jött ki ? :XD.

2017. szept. 3. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Több szavazatot hoz a Fidesznek, mint a baloldalnak.
2017. szept. 3. 16:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyébként ezt már sok baloldali is úgy gondolja, hogy Gyurcsány inkább árt, mint használ...szóval nem ti találtátok fel a spanyol viaszt.
2017. szept. 3. 16:39
 14/14 anonim ***** válasza:

németh sziszi, balogh zoli, orbán, de sorolhatnám a többi fideszest is, a nagy része vállalhatatlan, de mielőtt az életiskolája proletárok rámsütik hogy migráncsszopo liberális vagyok a fletótól is a hideg futkos a hátamon

meg is érdemli ez az ország a sorsát, ha ilyen emberek kerülhetnek itt felelős pozícióba

2017. dec. 2. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!