Nincs! De nem a választókon múlik leginkább, hanem az "ellenzéken"!
2017. aug. 27. 11:52
5/30 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy nem valószínű, de valamennyi esély van.
Veszprémben meg Tapolcán is képesek voltak az emberek beállni a legesélyesebb ellenzéki mögé. Azóta persze a migránsválság feldobta a Fideszt, kérdés hogy ez a lendület elég-e 2018-ig, de attól tartok, igen...
2017. aug. 27. 11:55
6/30 A kérdező kommentje:
az európai terrortámadások szerintem is kedveznek nekik....úgyhogy lehet :(
2017. aug. 27. 11:57
7/30 anonim válasza:
Sajnos reálisan nincs. Olyan a Fidesz, mint egy parazita, befészkelte magát mindenhová, onnan pedig nagyon nehéz lesz kiirtani.
2017. aug. 27. 12:47
8/30 anonim válasza:
De van. Csak sajnos a Jobbik miatt nem fog megvalósulni. 2014-ben is megvolt az ellenzéki többség, de a Jobbik ugye nem állt bele az összefogásba. Egészen biztos, hogy most még többen fognak az ellenzékre szavazni és a Fidesz folyamatosan retteg attól, hogy a Jobbik mégis meglépi a koalíciót. Akkor végük.
2017. aug. 27. 12:51
9/30 anonim válasza:
"De van. Csak sajnos a Jobbik miatt nem fog megvalósulni."
Tehát akkor nincs...
2017. aug. 27. 12:52
10/30 anonim válasza:
Há esély van de nem egyszerű.
Idekint az összes kolléga utálja a fityeszt,de ettől még mindig csak én egyedül mentem el szavazni a követségre.
Pedig nem is volt akkor éppen vasárnap meló,de akkorse.
Na hät a sok nyugdíjas el fog menni fityeszre szavazni az biztos.vagy ha nem akkor kihozatja az urnát
,,mer'olyan fess fiatalember a gyuriferiviktor és olyan szépen beszél"
Aki 70 előtt született az ne lehessen politikus szerintem az jó lenne
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!