Milyen lenne a következő?
Egyre többet gondolkodtam azon, hogy az emberek ugye szídják a politikusokat mint a bokrot, de hogy mi lenne ha egy valóban jó alternatíva jönne. Valóban bíznának benne az emberek?
Szerintetek ertelmes lenne egx olyan párt amelyik a követketőként vélekedik?:
-menekülteket nem fogadjuk be
-csak megújuló energiaforrások legyenek azok is támogatva és adó nélkül
-az oktatásúgy rendbe hozása normális és nem központosított ellátással
-az emberek alapvetően 240.000 ft körüli minimálbérrel keresnének és ez persze nem jelentené a kafeteria es egyebek megvonását
Csak az érdekelne, hogy mit gondolnátok egy klyen pártról és hogy mi lenne a véleményetek róla.
Tudom, hogy ilyen nincs csak a vélemény számít nekem jelenleg.
Az a baj, hogy mondani bárki bármit tud, de a megvalósítás már más kérdés.
Ez szimpla demagógia. Tetszetős elképzelések-ez tény.
De megvalósítás? Na igen, ez az ami nem megy, mert a világ nem úgy működik, hogy egyet tapsolunk és mindenkinek napkollektora meg saját szélerőműve meg, kettőt tapsolunk és az a közoktatás, amit mondjuk a finnek 10 év alatt sok-sok pénzből felhoztak itt is meglesz, hármat tapsolunk és 240 ezer lesz a minimálbér és közben nem megy tönkre az ország.
Ezek olyan dolgok, amiknek a megvalósításához több kell, mint hogy "mi majd megcsináljuk".
Miért mondod ezt?
Egyrészt el sem olvastad, másrészt pedig bármi jobb annál a pártprogramnál ami a Fidesz-KDNP-nek van: "folytatjuk".
- menekülteket nem fogadjuk be - dehogynem.
- megújuló energiaforrás - nélküled is támogatva lesz, mert már most minden pénzes muksó házteteje tele van pakolva napelemmel.
- oktatásügy - te itt csak szép lehetsz, okos az nem + akinek pénze van, annak esze is van. - Tanuld meg jól - ezt 45 előtt mindenki tudta - ideje feleleveníteni.
- 240eFt - akik már most többet (sok esetben a többszörösét keresik): irodában, egy műszakban azok nem fogják elfogadni, a Te kedvedért. Egész egyszerűen azért NEM, mert NEM ezért tartják őket - és nem is rosszul -, hanem pontosan az ellenkezőéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!