Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha Botka László nyer jövőre,...

Ha Botka László nyer jövőre, akkor Orbán átadja a hatalmat?

Figyelt kérdés
2017. aug. 17. 15:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Muszáj lesz neki átadni. Egyszer már történt ilyen eset, amikor vesztett a választásokon, és át kellett, hogy adja a hatalmat.
2017. aug. 17. 15:33
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem mintha reális esély lenne Botkáék győzelmére, de igen.
2017. aug. 17. 15:41
 3/19 A kérdező kommentje:

Jelenleg valóban kicsi az esély,de addig még sok minden történhet.A Fidesz-nek csak 2 millió biztos szavazója van,szóval bőven legyőzhetők,ha sikerül növelni a választási részvételt.Szerintem a 13.havi nyugdíj ígérete is rengeteg nyugdíjas képzeletét megmozgatja majd,mert pl.ha van egy idős házaspár akik kapnak havonta 200 ezer nyugdíjat,azoknál négy év alatt plusz 800 ezer jövedelem keletkezhet,ami jó lenne sok mindenre,unokák,üdülés stb.Szerintem még nincs eldőlve a választás,majd jövő év elején kell megnézni az adatokat.

Én viszont tartok attól,hogy Orbánék nem adnák át a hatalmat,mert túl sokat veszíthetnének.Elszámoltatás,bírósági büntetőügyek,földek trafikok tulajdonjogának felülvizsgálata stb.Vagyonelkobzások az oligarcháktól.

2017. aug. 17. 16:05
 4/19 TR75 ***** válasza:
67%
Nem.
2017. aug. 17. 16:06
 5/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem tud nyerni Vodka.
2017. aug. 17. 16:39
 6/19 anonim ***** válasza:
24%
Csak a Fidesz nyerhet, a legjobb kormány.
2017. aug. 17. 18:34
 7/19 Koplárovics Béci ***** válasza:
54%
Hol nyer Botka jövőre? Ultiban a kocsmában?
2017. aug. 17. 19:24
 8/19 anonim válasza:
Nem fog nyerni ugyan úgy mint Gyúrcsány sem meg a többiek sem talán a csak a Jobbik jelent veszélyt Orbánra
2017. aug. 18. 05:45
 9/19 anonim ***** válasza:
46%
Ha Botka nyer, a demokrácia szabályainak értelmében kénytelen éesz átadni a hatalmat. Nem vagyok Fidesz párti. Ismerem a korrupciós ügyeiket. A sok oligarcha meg mit tudom én... De inkább Orbánra szavazok, mint arra a komcsira. Az kell még Magyarországnak, hogy lebontság délen a kerítést, aztán bejöjjön az a sok szíriai ingyenélő.
2017. aug. 18. 19:26
 10/19 anonim ***** válasza:
41%
Kedves kérdező. átadná ha nyernének. De egy ilyen italtól megrészegült banda nem fog nyerni, egy ilyen banda aki nyíltan vállaja hogy beengedné a migránsokat kitéve minket ezzel a terrornak. Még Orbán azon fáradozik hogy ez ne történjen meg ilyen senkiházik Brüsszelben térdepelnek. Az ilyenekre egy szó van hazaárulók
2017. aug. 18. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!