Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Láttátok Tőkés László beszédei...

Láttátok Tőkés László beszédeit a Bálványosi Szabadegyetemen Tusnádfürdőn? Én most láttam először és ha az ő kezében van az erdélyi magyarság sorsa azt hiszem Erdély elveszett. Őőő, Ááá, Ééé. Nyögések és összefüggéstelen beszéd.

Figyelt kérdés
Orbán Viktor hozzá képest egy történelmi nagyság. Vajon tényleg nem veszik észre az ottani magyarok, hogy ez az ember sajnos nem egy 2017-es energiát megkívánó politikus? Nincs fiatalabb, jobb, akinek jobban pörög az agya, akit a nagyok és dörzsöltek között is kitűnően ravasznak lehet nevezni?

2017. júl. 22. 11:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem láttam, de hát a fiatal asszony mellett teljesíteni kell...
2017. júl. 22. 15:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Tőkés csak árnyéka önmagának. A 89-es énje leköpné a mait.
2017. júl. 22. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, istenkém, ő sem lesz fiatalabb, bár én soha nem kedveltem.
2017. júl. 22. 20:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem igaz, hogy az erdélyiek nem találnak maguk vezetőjének egy Orbánhoz hasonló, karakán, gyors agyi járású, fiatal valakit akinek helyzetre készen pörög a gondolkodása... Szerintem ezen nagyon sok múlik helyi szinten és nemzetközi képviseletben is, hogy ki van legelöl, ki az akit látnak a nagyporondon és az mit sugall.
2017. júl. 23. 10:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Demokrácia van, az hogy én személy szerint leseperném őt számít, de egy ici- picit. Amíg a választok legjava könnyedén befolyásolható addig ne is várj valami nagy székely felszólalást ellene. Sőt... milyen felszólalást is várnál? Itt, helyben bizonyosságot adhatok arról hogy 10 emberből 2 HA elmegy szavazni. Megkeseredett, meglopott nemzet ami már beletörődött a sorsába. A meglopásba és a rengeteg történelem hamisításba is amit lengyúrnak a torkunkon. És ha akarsz egy érettségit, bizony ANYANYELVI szinten megírod a románod, és a törtélemrészéhez csak annyit írsz hogy mi, mocskos székelyek csak betolakodtunk ide, mert a drága, édes, aranyos románocskák mindigis itt vakarták a ... Elkalandoztam.
2017. júl. 23. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Tőkés a Fidesz listáján jutott be az EP-be, nem erdélyiek választották meg.(olyan is volt az előző ciklusában, mert nem indult egy listán az RMDSZ-el, hogy Romániából egyéni képviselőként került ki).

Az EP-ben sokat tesz a kisebbségek ügyéért, még az ukrajnai románokért is volt beadványa közösen román politikusokkal.

Az meg ha neked az a fontos, hogy valakinek pörögjön a nyelve azt mutatja, hogy sötét vagy fiam, mint az éjszaka. Ezért tart ott a politika ahol, mert nem azt nézed mit tesz valaki vagy mit nem hanem azt, hogyan tudja eladni magát.

2017. júl. 23. 19:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Hidd el nem vagyok sötét. Igenis, ha Orbán Viktor nem volna olyan karakán, olyan eszes, hidd el a Fideszre sem szavaztak volna annyian!!! Azt is bizonyos, hogy egy párt akkor halad előre, vagy kormány, ha a vezetője hiteles és rendkívül eszes, pörgős és nemzetközi szinten is lenyomhatatlan figura. Én úgy érzem Erdély ügye ettől sokkal fontosabb, az ügy élén olyannak kellene lenni mint Viktor 2... Nem ismerem, nyilván. De az a nyögdécselés amit láttunk, nem arra vall, hogy kicsit is kapott volna Orbán Viktor mentalitásából. Ez pedig igenis Erdély ügyének nem biztos, hogy előnyös! Ha tetszik neked ha nem. Én hiszek benne, hogy ravasz, eszes emberek kellenek ma vezetőnek, mert olyan a világ, ahol az ŐŐŐŐ és ÁÁÁ-zók nemigen rúgnak labdába se.... !!
2017. júl. 24. 07:44
 8/8 anonim válasza:
Tőkés Lászlót földkörüli pályára kellene állítani
2020. jún. 7. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!