Ha ma lenne a választás kire adnád a voksodat és miért?
Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 15:31
1/14 anonim válasza:
Ugyanúgy mint az elmúlt években is, senkire. Akire én szavaznék, olyan párt csak Hollandiában van.
2/14 anonim válasza:
Mindenképpen a Fideszre!
Miért? Mert nem szeretem Magyarországot...
3/14 anonim válasza:
Jobbik
1. A fidesz annyira elrontott mindent hogy ennél rosszabbat már egyik párt sem csinálna.
2. Jelenleg a Jobbik a legalkalmasabb az ország vezetésére ők elég népszerűek, kapjanak ők is esélyt.
Egyébként a Fideszen kívül akármelyikre szavaznék mert mindegyik jobb vagy ugyanolyan ocsmány, de mégsem a fidesz lenne hatalmon mert egyik sem ekkora sz@rházi mint ők!
4/14 anonim válasza:
Senkire. A Jobbik ugyanolyan rossz lenne, mint a Fidesz. Nincs megvalósítható programja, csak jól hangzó szavak.
5/14 anonim válasza:
Jobbikra, ők a legesélyesebbek a Fidesz és Mszp eltakaritására.
6/14 anonim válasza:
Attól függ kik indulnának és milyen programmal.
Az első számú feltétel, hogy olyan pártra nem szavazok, aki egyszer már volt hatalmon.
7/14 anonim válasza:
"Ha ma lenne a választás kire adnád a voksodat és miért?"
Én Angela Merkelre és a CDU/CSU-ra szavaznék, mert jól csinálják, amit csinálnak.
8/14 anonim válasza:
A Fideszre, mert nincs alternatíva! Nagyon stabil a kormányzásuk, az államháztartásra is odafigyelnek. Alapvetően jól kormányoznak.
9/14 anonim válasza:
8-as, te melyik országban élsz?:D
10/14 anonim válasza:
Fideszre, mert az összes többi egy vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!