Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Momentum vagy LMP?

Momentum vagy LMP?

Figyelt kérdés

2017. júl. 8. 16:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%

Sokkal szimpatikusabb a pancser akinek elvei vannak(LMP),

mint a profi aki abban hisz ami épp kifizetődő (Momentum).

2017. júl. 8. 17:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én abban kételkednék hogy a Momentum profi lenne. Eddig 3 emberüket hallottam beszélni és abból 2 olyan közhelydaráló volt, mint az Etikett kódex.
2017. júl. 8. 17:30
 3/16 anonim ***** válasza:
84%
Jobbik xd. Ha lenne Schiffer írtam volna, hogy LMP... Így mind a kettő ugyanakkora szenny. Lehet utóbbi elméletileg nem az, de gyakorlatilag semmit nem csinál vagy mond
2017. júl. 8. 17:55
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

Momentumosok még személyenként nem olyan profik, de nagyon jól szervezettek. Ahogy a nevükben is benne van, előnyük a lendület, az őszinte és erős elkötelezettség. Ami előbb utóbb kifizetődik. Sokan csatlakoznak hozzájuk, mert úgy érzik nem valami merev, felülről irányított misztikus intézmény részei lesznek, hanem végre akár bele is szólhatnak valamilyen szinten a politikai történésekbe.

Ehhez képest az LMP egyes megmozdulásai legyenek bármilyen szimpatikusak, inkább eljönnek onnan az emberek, pont az a bizonyos lendület van kifogyóban. Kár érte, mert megérdemelnének jóval nagyobb támogatottságot, de nem sikerült olyan átütő sikert elérniük mint várták.

Magam részéről mindkettőnek drukkolok, szerintem a momentumféle pártoké a jövő.

2017. júl. 8. 17:59
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
Ebből inkább közös lista lesz, de az is csak 5%-ra lesz elég, nem kormányalapításra.
2017. júl. 8. 18:06
 6/16 anonim ***** válasza:
81%

LMP, PM, Együtt, MLP.

A Momentum egyetlen pozitívuma, hogy fidesz-ellenes, de ebben ki is merült.

2017. júl. 8. 18:46
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
CSAK A JOBBIK!
2017. júl. 8. 18:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló a két párt. Az LMP munkásságát már jobban ismerhetjük és a parlamentbe jutásra is nagyobb esélyük van, de őket is csak 5-6% támogatja.
2017. júl. 8. 19:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A kettőközül, egyelőre inkább, az LMP.
2017. júl. 9. 01:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Egyik sem.

Törődj inkább magaddal.

2017. júl. 15. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!