Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Milyen következményei lennének...

Milyen következményei lennének annak, ha valaki tájékoztatná az EU-t arról, hogy mire mennek el az ország fejlesztésére adott milliárdjai?

Figyelt kérdés
Erős kétségeim vannak afelől, hogy az EU Rogán helikoptereztetésére, Vajna Timi Lambojára, Lázár gyerekére íratott villáira, na meg persze Mészáros Lala tollasodására utalná a milliárdokat Magyarországnak. Kérdem én, vakok ezek hogy még mindig dől a lé amit mindig az utolsó centig el is raknak zsebre azután? Amire utalnák (egészségügy, oktatás, közintézmények, gazdaság stb.) abból semmi sem fejlődik, sőt minden romlik le ezerrel, kíváncsi vagyok miért nem veszik észre... Na de a lényeg, mi lenne akkor ha valaki befolyásos ember felnyitná a szemüket, hogy mi lesz a támogatásukkal? Lenne rá esély hogy változás legyen?

2017. aug. 10. 22:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
4%

Szerinted az EU pénzt is csak úgy kapjuk? Tájékoztatlak hogy csak töredékét kapjuk vissza annak amit az ország "tagdíjként" befizet.

Lényegében a hatalmas beruházásokat többnyire külföldi cég nyeri amit ha úgyvesszük akkor a magországnak is támogatás egyben, jelen esetben ez Németország.

2017. aug. 11. 00:26
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Tájékoztatlak, hogy hülyeségeket beszélsz. Magyarország nem nettó befizető az EU-ba, azaz nagyságrendekkel több pénzt kap az EU-tól, mint amennyi hozzájárulást betesz, mivel a felzárkóztatandó országok közé tartozik.
2017. aug. 11. 00:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"Tájékoztatlak hogy csak töredékét kapjuk vissza annak amit az ország "tagdíjként" befizet. "

Ez színtiszta tévedés/hazugság (nem tudom minek szántad).

Nem nettó befizetők vagyunk. Amikor gazdaságilag vitatkozunk az EU tagság előnyeiről és hátrányairól, ez mindig is előny volt. Hátrányként pedig a különböző üzemek bezárását szokták mondani, de az sem a teljes igazság, mert a legtöbb ilyet az EU csatlakozás előtt, a '89-es rendszerváltás után belépő kapitalizmus nyírt ki.

"Lényegében a hatalmas beruházásokat többnyire külföldi cég nyeri amit ha úgyvesszük akkor a magországnak is támogatás egyben, jelen esetben ez Németország."

A beruházásokat az nyeri, akit kiválaszt a kormány. És ez az esetek többségében Mészáros Lőrinc. Sajnálom, hogy szembesítettelek ezzel.

2017. aug. 11. 08:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az EU tudja! Nekem az nyitotta fel a szememet mikor Orbánnak súgott az Eu, hogyan tudja keresztülvinni a PaksII mocsoküzletét az EU-s ingerküszöbön. Lehet, hogy valamiért az EU szerint pontosan jó nekünk ez az elnyomó rezsim.
2017. aug. 11. 08:49
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
A Fidesz arra költi amire kell,nem úgy mint elődje,akik miatt milliárdokat kell visszafizetni a jelenlegi kormánynak
2017. aug. 11. 15:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"A Fidesz arra költi amire kell,nem úgy mint elődje,akik miatt milliárdokat kell visszafizetni a jelenlegi kormánynak"

???

Ne zavarjon, hogy rengetek eu-s támogatást kellett visszafizetnünk a Fidesz miatt is....csak azt nem kötik az emberek orra alá.

2017. aug. 11. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!