Milyen következményei lehetnek, ha egy ország bojkottálja az Olimpiát tiltakozva Kína politikája ellen Tibet elválásának ügyében?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 5. 19:28
1/3 anonim válasza:
Semmi. Egyszerűen az ő sportolói nem lesznek ott. A moszkvai olimpiát 1980-ban valami 80 ország bojkottálta, amiért a szovjetek nem sokkal előbb bevonultak Afganisztánba, de ez őket nagyon nem hatotta meg.
Szerintem nagyon kicsi rá az esély, hogy Magyarország bojkottálja ezt az olimpiát, aminek én személy szerint örülök.
2/3 anonim válasza:
És a moszkvai olimpia bojkottálása miatt a következőt, a Los Angeles-i olimpiát bojkottálta a Szovjetunió és legtöbb szövetségese, így Magyarország is.
3/3 anonim válasza:
Én nem értem, mégis milyen lett volna? Semmilyen. Szerintem a kínaiakat marhára nem érdekelte, hogy néhányan nem mennek el és nem fognak hajtani az érmekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!