Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek leváltja valamelyi...

Szerintetek leváltja valamelyik párt a fideszt?

Figyelt kérdés
Ha igen, melyik?
2017. aug. 9. 08:02
1 2
 11/13 anonim válasza:
A legnagyobb ellenzék a Jobbik , nekik van esélyük. Viszont ez a szélső jobboldaliság nem a legjobb elhelyezkedés , ezt ők is belátták egy kicsit közép felé húzodtak már. De ha tényleg van remény akkor az a Jobbik
2017. aug. 9. 16:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem is az a véleményem, ha valaki le is váltja a Fideszt, az a Jobbik lesz. Kaphatok hideget-meleget, tudom hogy ezt nem szokás így kimondani, de én vállalom, hogy a Jobbikra szavazok. (Ja és nem vagyok se fajgyűlölő, semmiféle ilyen eszme iránt nem rajongok.) Mégis inkább úgy érzem az ő ideológiájuk áll hozzám a legközelebb, hiszen egy ország vezetése nem abból áll szerintem, hogy valaki rasszista vagy akármi. Ez a baj talán, ha sok ember meghallja, hogy Jobbik, egyből a gárdisták skimheadek jutnak eszükbe. Én is így voltam, de azóta sokat olvastam utánuk, néztem parlamenti gyüléseket, van nagyon sok szimpatikus megnyilvánulása és véleménye. Nagyon bízom benne, hogy a fiatalok nem adják fel azzal, hogy "persze, úgyis mindig a Fidesz nyer,mert nem számít a szavazatunk". Remélem győz az igazság. És szívesen várom azt is, akinek teljesen más a véleménye mint nekem, csak emberi stílusban légyszíves:) szerintem sokkal fontosabb a politika annál, ahogy azt a fiatalok elképzelik. Úgyértve igenis mindenki menjen el szavazni, ne törődjünk bele mindenbe.
2017. aug. 9. 17:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Ameddig ennyire megkönnyíti az ellenzék a Fidesz dolgát, addig nem!
2017. aug. 12. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!