Ti mit gondoltok Orbán Viktorról? Van itt olyan, akinek megváltozott az idők során róla a véleménye, pozitív vagy negatív irányba?
A régi Orbán valahogy teljesen más volt,gondolok itt ezalatt a politikai nézetekre és módszerekre amiket képviselt anno és amiket most művel. A 90-es évekbeli Orbán tuti,hogy most az ellenzékben lenne.
Erre két lehetőség van: Vagy soha nem volt neki határozott politikája csak mindig azt mondta amit a legjobban bekajál a nép,vagy ennyire megörjítette a hatalom és ilyen mértékben elhatalmasodott rajta a lappangó személyiségzavar(ha jól tudom ezek a kórságok pont olyan korban jönnek ki erősen amiben most Orbán van.)
De egyébként egyik pártnak se vagyok abszolút híve soha nem is voltam,régebben meg még nem követtem nagyon a politikát mert elég fiatal voltam ahhoz,és szerencsére nem agymosott senki gyerekkoromba sem. Jelenleg a Jobbikkal szimpatizálok leginkább de kérdés,hogy mit váltanak be az ígéreteikből. Azért szerintem a vesztesek nyugalmával majd nyomok rájuk egy voksot jövőre...
Orbánnak valóban lett volna lehetősége arra, hogy egy igazi európai, boldog országot vezessen.
Sajnos kevésnek bizonyult a feladatokhoz, nagyon kevésnek.
Már inkább szégyellem hogy ilyen m.e. van Magyarországnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!